Teknik Direktör Nenad Bjelica ile yolların ayrılmasının ardından Trabzonspor'da 2. Abdullah Avcı dönemi başlıyor.
Trabzonspor'un başına 10 Kasım 2020 tarihinde gelen ve 8 Mart 2023'de ayrılık yaşayan Abdullah Avcı, yeniden bordo-mavilileri çalıştıracak.
2. kez Karadeniz ekibinin başına geçmeye hazırlanan Avcı, bordo-mavili takımda 2021-2022 sezonunda şampiyonluk yaşamıştı. Abdullah Avcı ayrıca 2020-2021 ve 2022-23 sezonlarında ise TFF Süper Kupa zaferleri elde etmişti.
Trabzonspor'un başında 848 gün kalan Abdullah Avcı, 116 maçta; 65 galibiyet, 22 mağlubiyet ve 29 beraberlik alarak maç başına 1.93 puan ortalaması yakalamıştı.
Tüm Yorumlar (7)
havhav61
2 yıl önceçöp
açık görüş
2 yıl önceayvayı yedik sanki dünyada başka teknik direktör yok
vega
2 yıl öncebaşarı daim olsun .
fırtına
2 yıl önceBu kafalarla bu takımdan bi cacık olmaz saç baş yolmaya devam..
irfan ozcan
2 yıl önceNeden gitmistiki zaten dogru tercih
baboli
2 yıl önce3 ay
Fanatik ts
2 yıl önceKemal sunalın filmi gibi ben buraya neden çıktım çıktımsa çıktım demektir geldimse geldim demektir