Trabzonspor'a Müjde!

Son günlerde ara transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılarak West Ham United'a imza atacağı söylenen Burak Yılmaz ile ilgili flaş iddia ortaya atıldı.   Edinilen bilgiye göre, West Ham United yöneticisi Karren Brady'nin İstanbul’a gelerek Galatasaraylı f

Trabzonspor'a Müjde!
Son günlerde ara transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılarak West Ham United'a imza atacağı söylenen Burak Yılmaz ile ilgili flaş iddia ortaya atıldı.
 
Edinilen bilgiye göre, West Ham United yöneticisi Karren Brady'nin İstanbul’a gelerek Galatasaraylı futbolcuyu İngiltere’ye götüreceği söyleniyor. İstanbul’da hem Burak Yılmaz hem de Dursun Özbek ile görüşeceği dile getirilen Brady, görüşmelerin olumlu geçmesi halinde Burak Yılmaz ile Londra’ya döneceği ifade edildi. İngiliz yöneticinin geçtiğimiz yaz ayında da İstanbul’a gelerek Galatasaray ile iletişime geçtiği ancak o günkü koşullarda transferi gerçekleştiremediği öğrenildi.
 
Osmanlıspor maçı sonrası transfer açıklamasında bulunan Burak Yılmaz "Transferimde neler olacağı 2-3 gün içinde netleşecek." ifadelerini kullanmıştı.
 
Transferin gerçekleşmesi halinde Trabzonspor'un Burak Yılmaz'ın bonservis bedelinde pay hakkı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor