Trabzonspor’a Burak Yılmaz Şoku - TFF'ye başvurdu

Burak Yılmaz Trabzonspor’u TFF’ye verdi.

Trabzonspor’a Burak Yılmaz Şoku - TFF'ye başvurdu

Haber61 – Spor Servisi – Tuncay Lakot-  Transfer sezonunun en flaş isimlerinden olan Burak Yılmaz Trabzonspor’dan alacaklarını tahsil etmek üzere Türkiye Futbol Federasyonuna başvurduğu öğrenildi.

Transfer sezonunda Beşiktaş’a transferi ile gündeme oturan Burak Yılmaz’ın 400 bin Euro’su geçtiğimiz sezondan 400 Bin Euro’su da bu seneden olmak üzere ve bu sezon alınan 7 puana karşılık olarak 70 Bin Euro’da prim alacağını tahsil etmek için TFF başvurdu.

Burak Yılmaz’a toplamda 870 Bin Euro ödenmesi gerekiyor.

Öte yandan Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a trsnferinin gerçekleşmemesinin hemen sonrasında bu başvuruyu yapması dikkat çekti.

HACISALİHOĞLU: “BURAK, TRANSFER DÖNEMİNİN ARDINDAN TFF’YE BAŞVURDU”

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Burak Yılmaz’ın 800 bin Euro alacağı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na müracaat ettiğini belirterek, “Transfer dönemi 31 Ağustos Cuma günü bitti, Burak, takip eden pazartesi sabahtan alacaklarıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’na müracaat etmiş. Biz de yeni öğrendik, bu konuda kendisiyle konuşmadık. Bugün milli maç var, sonrasında bakacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
77 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor