Trabzonspor, devre arasında ayrılması beklenen Juraj Kucka'yı takımda kalması konusunda ikna ettiği öne sürüldü.
Sosa'da yapıldığı gibi orta yolu bulmaya çalışan Bordo-Mavili yönetim, Slovak oyuncuya alacaklarının ödeneceğine dair söz verdi.
Kucka'nın da çağrıya kulak vererek fedakarlık yaptığı ve takımda kalmayı kabul ettiği kaydedildi
Fotospor
Tüm Yorumlar (7)
Firat
7 yıl önceKarakteri düzgün bir oyuncu. Sözleşmesindeki şartların ağır olması onu bağlamaz onu getirene sormak lazım ama düzgün bir oyuncu olduğu kesin. Umarım onazinin yokluğunu aratmaz. Bu maaşla daha iyi işler çıkartması gerekir çünkü.
Yuksel
7 yıl önceLazım değil çok ağır 5 kucak 1 onazi etmez gönderin
Yüreği oynamalı
7 yıl önceHem çok maliyetli hem ağır hemde vurdumduymaz, umursamaz tavrı bırakmalı. Çok koşup baskı yapmalı, bencilliği bırakmalı.
Yürümece
7 yıl önceİnşAllah yine sahada yürümez....
Samistal61
7 yıl önceHaberde alacaklarının ödeneceğine dair söz verildiğini okudum. Bu adam da Sosa gibi alacaklarından dolayı oynamıyor bence,sosa da durumlar düzeldi adam şimdi takım lideri, bence kuckanın da alacakları ödenirse onaziyi aratmayacaktır
EsEs
7 yıl önceGönderin o paraya sahada basmadık yer bırakmayacak en az yüz futbolcu vardır güzel ülkemde...
Serkan
7 yıl önceBu adamda bizim görmediğimiz Ünal hocanın gördüğü ne var acaba adam yürüyerek futbol oynuyor.