| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 12 Mart 2020 17:30 Güncellenme tarihi: 04 Mart 2026 12:42

Trabzonspor, Yeni Malatyaspor maçı sonrası PFDK’ya sevk edildi

Trabzonspor, Yeni Malatyaspor ile oynanan Süper Lig karşılaşmasının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Sevk gerekçesi olarak “çirkin ve kötü tezahürat” gösterildi.

Trabzonspor, Yeni Malatyaspor maçının ardından TFF trafından PFDK'ya sevkedildi. Gerekçe olarak çirkin ve kötü tezahurat gösterildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

1- BTC TURK YENİ MALATYASPOR Kulübü'nün 11.03.2020 tarihinde oynanan BTC TURK YENİ MALATYASPOR-TRABZONSPOR A.Ş. Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü'nün 11.03.2020 tarihinde oynanan BTC TURK YENİ MALATYASPOR-TRABZONSPOR A.Ş. Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

S
Savatanica
6 yıl önce

Yahu bunun oluru yok mu? Şöyle ayda 100-150 bin toslasak,sizi maaşa baglasak da sevk etmeyle ugrasmasaniz PFDK?

Z
zafer
6 yıl önce

"TFF,MHK, PFDK BIZE VERDIGINIZ VE VERECEGINIZ CEZALAR BIZI SAMPIYONLUK YOLUMUZDAN ALIKOYAMIYACAK. INSALLAH."

K
K.Atamer
6 yıl önce

Ben en çirkinini,zekeriya bey ve gaziantep TS maçının tüm hakemlerini twitter hesabından bularak en ağır şekilde yaptım.Altınada TC numaramı koygum.İstediginiz yere şikayet edebilirsiniz dedim.

O
Oflu
6 yıl önce

Seyirci "çirkin ve kötü tezahürat" yapmıyor. Doğruyu söylüyor.