Trabzonspor Vitor Hugo'yu getiriyor

Trabzonspor Vitor Hugo'yu yarın akşam saatlerinde Trabzon'a getirecek

Trabzonspor Vitor Hugo'yu getiriyor

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor transfer döneiminin sonuna 2 gün kala stoper transferine noktayı koymak üzere.

Bordo mavililer daha önce anlaşılan ancak menajerinin pürüz çıkarması nedeniyle vazgeçilen Vitor Hugo transferini büyük oranda tamamladı.

Bugün Brezilya'dan İstanbul'a hareket edecek olan Brezilyalı stoperin yarın akşam saatlerinde de Trabzon'a geleceği öğrenildi.

29 yaşındaki futbolcu için kulübüyle 2.5 - 3 Milyon Euro bandında bir bonservis bedeliyle anlaşma sağlanırken futbolcuya da 1.3 Milyon Euro yıllık ücret verileceği ifade edildi.

Öte yandan futbolcunun eşi de sosyal medyadan kendisine sorulan "Türkiye'ye geliyor musunuz" şeklindeki soruya "Evet" şeklinde yanıt verdi.

Trabzonspor Vitor Hugo'yu getiriyor

Vitor Hugo kimdir?

Tam adı Vitor Hugo Franchescoli de Souza olan futbolcu Brezilya'nın Guaraci kentinde 20 Mayıs 1991'de dünyaya geldi. 

Profesyonel kariyerine ülkesinin takımlarından Junior'da 2009 yılında başlayan sol ayaklı stoper, sırasıyla Santo Andre, Sport Recife, İtuano ve Ceara SC'de kiralık olarak oynadı. 2013 yılında Tombense takımına transfer olduktan sonra da buradan America MG ve Palmerias'a kiralık olarak gitti.  Palmerias'ta çıkış yapan Hugo 1.5 Milyon Euro'ya bu kez bonservisiyle bu takıma transfer oldu.

Trabzonspor Vitor Hugo'yu getiriyor

1 yıl sonra ise 2017'de İtalyan ekibi Fiorentina'ya 8 Milyon Euro karşılığında imza attı. 2 sezon İtalya'da kalan tecrübeli stoper 5.5 Milyon Euro'ya Palmerias'a geri döndü.

Vitor Hugo kariyerinde toplam 242 maça çıkarken 16 gol kaydedip 2 de asist gördü. Kariyeri boyunca 2 si çift sarı karttan olmak üzere 3 kez kırmızı kart gördü. Geçen sezon ise toplam 9 maçta şans buldu ve 489 dakika sahada kaldı.

Brezilyalı savunmacının güncel transfermarkt değeri 4.8 Milyon Euro olarak görünüyor.

Trabzonspor Vitor Hugo'yu getiriyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor