Trabzonspor'un yeni yöneticileri kimdir, ne iş yapıyorlar? 2 Aralık 2021

Trabzonspor'da yeni yönetim listesinde yer alan isimler Esat Emanet, Zeyyat Kafkas, Sami Karaman, Ali Haydar Gedikli, Faruk Hacıhaliloğlu ve Şemsettin Hancı merak konusu oldu. 2 Aralık 2021

Trabzonspor'un yeni yöneticileri kimdir, ne iş yapıyorlar? 2 Aralık 2021

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun yeni yönetim listesi belli oldu. Listede asil üyeler arasına Esat Emanet, Zeyyat Kafkas, Sami Karaman, Ali Haydar Gedikli, Faruk Hacıhaliloğlu ve Şemsettin Hancı dahil oldu. Bu isimler merak konusu olurken kısaca ne işle meşgul olduklarını derledik. İşte detaylar;



Esat Emanet kimdir?
İş adamı olan Esat Emanet aynı zamanda Bisiklet Endüstrisi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Emanet, Sürmenespor yönetiminde de yer almıştır. Esat Emanet Trabzon Sürmeneli'dir.

Esat Emanet kimdir?

Zeyyat Kafkas kimdir?

Daha önce bir çok kez Trabzonspor yönetimlerinde yer alan Zeyyat Kafkas, DOKASİFED Başkanı, Konsolosluk Erkanı Yön.Kur.Üyesi, Keller Williams G.Menkul, Karayemiş AŞ.Yön.Kur.Başkanı ve aynı zamanda Estonya Trabzon Fahri Konsolosudur. Kafkas Trabzonlu'dur.
Zeyyat Kafkas kimdir?

Sami Karaman kimdir?
TTSO Meclis üyesi olan Sami Karaman TRB Kar Yapı isimli inşaat, hafriyat ve mühendislik üzerine hizmet veren bir şirket sahibi. Karaman aynı zamanda Hekimoğlu Trabzon FK yönetiminde de yer alıyor. Karaman Trabzonlu'dur.

Sami Karaman kimdir?

Ali Haydar Gedikli kimdir?

Trabzon’da Gedikli İnşaat isimli şirketin sahibi olan müteahhit Ali Haydar Gedikli TTSO Yüksek İstişare Kurulu’nda yer almaktadır. Gedikli Trabzonlu'dur.

Ali Haydar Gedikli kimdir?

Faruk Hacıhaliloğlu kimdir?
Hacıhaliloğlu inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Hacısalihoğlu, Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim kurulu başkanı olduğu ATR inşaatın yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak görev yapmıştır. Hacıhaliloğlu Trabzon Oflu'dur.
Faruk Hacıhaliloğlu kimdir?

Şemsettin Hancı Kimdir?
Çamburnu’nda bulunan dinlenme tesisinin sahibi olan Hancı’nın aynı zamanda yemek şirketi de bulunmaktadır. Hancı Trabzonlu'dur.

Şemsettin Hancı Kimdir?

Tam liste için tıklayın;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor