Trabzonspor'un yeni transferi Stiven Plaza kimdir?

Trabzonspor, Valladolid'de forma giyen Stiven Plaza ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi. Peki Stiven Plaza kimdir?

Trabzonspor, Stiven Plaza için kulübü Real Valladolid ile görüşmelere başlandığını Kamu Aydınlatma Platformuna bildirdi. Peki Stiven Plaza kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, hangi mevkide oynamaktadır? İşte hakkındaki detaylar

Stiven Plaza kimdir?

Stiven Plaza kimdir?

Real Valladolid'de forma giyen Stiven Plaza, Ekvador'un Eloy Alfaro kentinde 11 Mart 1999'da dünyaya geldi. 21 yaşındaki futbolcu forvet olarak görev yapıyor.

Aynı zamanda iki kanatda da forma giyebilen Plaza, profesyonel futbol kariyerine ülkesinde CSNA'da başladı. 2017 yılında İndependiente'ye transfer olan Plaza daha sonra Cotopaxi'ye kiralık olarak gitti. 2019 yılında ise ilk kez yurtdışına çıkan Plaza, efsane futbolcu Brezilyalı Ronaldo'nun takımı İspanyol ekibi Real Valladolid'e imza attı.

Stiven Plaza kimdir?

2 Milyon Euro bedelle transfer olan genç forvet Valladolid'in A takımında forma giyemezken 2. takımda toplamda 11 maça çıkarak 1 gol 1 asist kaydetti.

Plaza iki kez de Ekvador milli takımında forma giydi.

plaza

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor