Trabzonspor'un yeni transferi Flavio kimdir?

Trabzonspor Brezilyalı önlibero Flavio'yu kadrosuna kattı. Peki Flavio kimdir, kaç yaşındadır, kariyeri nasıldır? İşte detaylar

Trabzonspor'un yeni transferi Flavio kimdir?

Trabzonspor transfer harekatını sürdürürken Bahia'dan Flavio ile görüşmelere başlandığını Kamu Aydınlatma Platformu'na duyurdu.Bu açıklamanın ardından Flavio kimdir, kariyeri nasıldır merak konusu oldu.

FLAVİO KİMDİR?

Tam adı Flavio Medeiros da Silva olan Brezilyalı futbolcu 24 yaşında.10 Şubat 1996'da Santos'ta dünyaya gelen Flavio önlibero ağırlıklı olarak orta sahada oynuyor. Futbol yaşamını ülkesinin Bahia takımında sürdüren futbolcu mücadeleci ve hırslı oyun yapısıyla tanınıyor. İki ayağını da iyi kullanan Flavio devam eden sezonda 9 maçta forma giyerken 2 asist yaptı.

Trabzonspor'un yeni transferi Flavio kimdir?

Profesyonel kariyerine Vitoria'da başlayan Brezilyalı futbolcu sırasıyla Ferroviaria, Boavista, Santo Andre ve Bahia formalarını giydi. Ülkesinin dışındaki ilk ve tek deneyimini Portekiz'de Boavista takımında yaşadı. Ancak burada aradığını bulamadı ve 4 aylık sürecin sonunda ülkesine döndü.

Kariyeri boyunca 106 maça çıkan 1.77 boyundaki Flavio toplam 6 asist yaptı ve 15 kez sarı kart gördü.

Flavio'nun güncel transfermarkt değeri ise 725 Bin Euro. Öte yandan bugüne kadar bonservisine hiç bedel ödenmemesi de dikkat çekiyor.

Trabzonspor'un yeni transferi Flavio kimdir?

FLAVİO HAKKINDA BREZİLYALI MUHABİRLERDEN YORUMLAR

HÜCUMA ÇOK İYİ ÇIKIYOR
Flavio, Brezilya futbolunda "beyin" dediğimiz 6-8 pozisyonunda oynuyor. Hücuma iyi çıkan, olumlu paslar kullanan ve harika bir oyun görüşü olan Flavio zaman zaman hava toplarında zaafiyet yaşayabiliyor. Bahia'ya ilk geldiğinde sağ bek oynayan Flavio, bu pozisyondaki performansıyla çok fazla eleştiri aldı. Ancak geçen yıl gerçek mevkisine döndükten sonra müthiş futbol oynayarak Bahia taraftarının hayranlığını kazandı.

Lucas Cezar Canal do LC Muhabiri

TOP HIRSIZI, TARAFTAR SEVER
Flavio, 2018 senesinde Bahia'ya kadro derinliği oluşturmak için transfer edildi. Ancak hırsıyla kendine ilk 11'de yer edindi. İlk dönemde gerçek mevkisi olmamasına karşın sağ bek olarak forma giydi. Bu pozisyonda zaman zaman iyi, zaman zaman ise vasat altında performanslar sergiledi. Ancak geçtiğimiz yıl gerçek mevkisi olan 6-8 pozisyonunda oynamaya başladı. Top ayağındayken çok dengeli. Muhteşem paslarının yanı sıra hücuma da olumlu katkı veriyor. Savunmaya yardım etmeyi seven Flavio, top çalmada oldukça başarılı. Bahia önemli bir oyuncusunu kaybederken, Trabzonspor harika bir transfer yaptı. Kısa sürede Bahia'da taraftarın sevgilisi olan Flavio'nun kişiliği ve oyun yapısıyla Trabzon'da da çok sevileceğini düşünüyorum.

Ulisses Jose Gama Bahia Noticias Muhabiri

Trabzonspor'un yeni transferi Flavio kimdir?

TRABZONSPOR'A MALİYETİ

Trabzonspor KAP'a yaptığı açıklamada futbolcunun transferinin maliyetini bildirdi.

İşte yapılan o açıklamalar;

"Profesyonel futbolcu Flavio Medeiros da Silva'nın, Kulübümüze transferi konusunda, EC Bahia Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, EC Bahia Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak, 1.200.000.-EUR ödenecektir.

Ayrıca, Bahia Kulübüne; Futbolcunun bir başka kulübe transfer olması durumunda elde edilen transfer bedelinin, EC Bahia'ya ödenecek tutardan sonra kalan kısmın %20'si ödenecektir."

"Profesyonel futbolcu Flavio Medeiros da Silva ile 4 (Dört) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya;

2020/21 futbol sezonu için 750.000.-EUR garanti ücret,

2021/22 futbol sezonu için 750.000.-EUR garanti ücret,

2022/23 futbol sezonu için 750.000.-EUR garanti ücret,

2023/24 futbol sezonu için 750.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşme süresince, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin %10'u ödenecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor