Trabzonspor'un yeni transferi Anders Trondsen kimdir?

Trabzonspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürürken Anders Trondsen ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Peki Anders Trondsen kimdir, hangi mevkide forma giymektedir, kaç yaşındadır? İşte detaylar

Trabzonspor'un yeni transferi Anders Trondsen kimdir?

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürürken Anders Trondsen için kulübü Rosenborg ile görüşmelere başlandığını Kamu Aydınlatma Platformuna bildirdi. Peki  Anders Trondsen kimdir, nerelidir, hangi mevkide oynamaktadır? İşte detaylar

Anders Trondsen kimdir?

Anders Trondsen kimdir?

Norveçli futbolcu Trondsen, 30 Mart 1995 yılında Lillehammer kentinde dünyaya geldi. 1.83 boyundaki futbolcu orta sahanın merkezinde ve ön libero olarak oynamaktadır. 

Sol ayaklı olan Trondsen sol olarak ülkesinin Rosenborg takımında forma giydi. Trabzonspor'un  golcüsü Alexander Sörloth ile de yakın arkadaş olan futbolcu profesyonel futbol hayatına Stabaek'te başladı. 2015 yılında Sarpsborg'a imza atan Trondsen 2017 yılında ise 1.2 Milyon Euro bedelle Rosenborg'a transfer oldu.

Anders Trondsen kimdir?

Orta sahadaki pas trafiğini yönetmesiyle dikkat çeken futbolcu bu sezon çıktığı toplam 23 maçta 1 gol 5 asist yaptı.

Anders Trondsen, Norveç Milli Takımının U15'ten A Takıma kadar tüm kategorilerinde forma giydi. A Takımda 4 kez sahaya çıkma fırsatı yakaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor