Trabzonspor'un Barış Alper Yılmaz ısrarı

Trabzonspor, Keçiörengücü'nün astronomik talebine rağmen Barış Alper Yılmaz'dan vazgeçmedi

Trabzonspor'un Barış Alper Yılmaz ısrarı

Haber61 Spor Servisi

Sezon öncesinde yaptığı 4 transferle dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor yerli ve gelecek vaadeden isimler için de çalışmalarını sürdürüyor.

Bordo mavili kulübün en çok istediği isimlerin başında ise Keçiörengücü forması giyen Barış Alper Yılmaz.  Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun geçtiğimiz günlerde "Kulüpler astranomik rakamlar istiyor. Bir genç futbolcu için 3.5 Milyon Euro istediler" diyerek işaret ettiği isim olan Barış'tan vazgeçilmediği öğrenildi.

Haber61'in edindiği bilgiye göre; 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu için kulübünün istediği uçuk bonservis bedeli makul boyutlara indirilmeye çalışılırken takas gibi formüllerin de masada olduğu belirtiliyor. Trabzonspor'un bu oyuncuda oldukça ısrarcı olduğu öğrenilirken herhangi bir takıma transfer olana kadar baskısını sürdüreceği ve futbolcunun yakından takip edileceği ifade edildi.

Trabzonspor'un Barış Alper Yılmaz ısrarı

TALİBİ ÇOK

Barış için daha önce Galatasaray ve Beşiktaş iddialarının yanı sıra Avrupa'dan ilgi olduğu öne sürülmüştü. Hatta Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in bizzat devreye girdiği basına yansımıştı. 

NELER YAPTI?

23 Mayıs 2000 tarihinde Rize'de dünyaya gelen Alper Barış Yılmaz futbola Rize Özel İdare Spor'da başladı. 2017 yılında Ankara Demir'e transfer olan genç isim üç yılın ardından Eylül 2020'de Ankara Keçiörengücü'nün yolunu tuttu.

Barış, geçen sezon toplam 36 maçta forma giyerken 8 gol 5 asiste imza attı. U21 Milli Takımı'nın da formasını giyen genç futbolcu sol kanadın yanı sıra sağ kanat ve forvet olarak da görev yapabiliyor.

Trabzonspor'un Barış Alper Yılmaz ısrarı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler