Trabzonspor transferde altyapı sistemini hayata geçiyor!

Trabzonspor devre arası transfer döneminde yeni altyapı modelini uygulayacak

Trabzonspor transferde altyapı sistemini hayata geçiyor!

Haber61 Spor Servisi - Özel

Trabzonspor, Süper Lig’in ilk yarısını 2. Sırada tamamlayarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Bordo mavililerde şimdi gözler transfer dönemine çevrilirken yönetim altyapı sistemini hayata geçirerek gelecek yıllar adına önemli bir adım atacak.

Maliyetli transfer modelinden tamamen kurtulmak isteyen Trabzonspor yönetimi, devre arası transfer döneminde kadrosuna 1461 Trabzon’dan takviyelerde bulunacak.

A TAKIMA DİREKT ÇIKIŞ YOK!

Altyapı sistemini kademeler üzerine kuran Fırtına, öncelikle altyapıda öne çıkan isimleri 1461 Trabzon’a gönderecek. Ardından Pilot takımda kendini göstermeyi başaran isimler de Trabzonspor A Takımı’na çıkarılacak. Böylece Trabzonspor altyapısından direkt olarak A takıma çıkış yapılmayacak ve önce 1461 Trabzon’da A takım tecrübesi yaşayarak kendini gösterdiği takdirde Trabzonspor A takımına alınacak.

Bu sistemi devre arasında devreye sokacak olan Trabzonspor’da altyapıdan belirlenen isimler 1461 Trabzon’a gönderilecek. Haber61’in edindiği bilgilere göre bu isimler U21’de forma giyen 19 yaşındaki stoper Ali Osman Karnapoğlu,  19 yaşındaki orta saha Berkay Sefa Kara,  18 yaşındaki orta saha Kerem Baykuş ve 18 yaşındaki forvet Koray Kılınç oldu. 4 futbolcunun pilot takımla ilk idmanlarına da çıktıkları bildirildi.

Öte yandan 1461 Trabzon’dan kadroya katılarak Trabzonspor kampına götürülecek isimlerin de belirlendiği ve kamp kadrosuyla birlikte açıklanacağı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor