Trabzonspor taraftarından Ndiaye'ye mesaj yağmuru

Trabzonspor ile adı anılan Ndiaye'yi bordo mavili taraftarlar sosyal medyada adeta ablukaya aldı

Trabzonspor taraftarından Ndiaye'ye mesaj yağmuru

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'de devre arası transfer dönemi yaklaşırken Trabzonspor için de bir çok transfer iddiası gündeme gelmeye devam ediyor. Bordo mavililerle adı en ciddi anılan futbolculardan biri Galatasaray'ın eski futbolcusu Badou Ndiaye olmuştu.

Futbol hayatını İngiltere'de Stoke City'de sürdüren Senegalli futbolcu için Trabzonsporlu taraftarlar sosyal medyada harekete geçti.

Bordo mavililer, tecrübeli yıldızın paylaştığı fotoğrafların hemen hepsini mesaj yağmuruna tutarak "Come to Trabzon" yazmaya başladı.

Öte yandan 29 yaşındaki orta sahanın sosyal medya profilinde Stoke City ile ilgili hiçbir paylaşım olmaması da dikkat çekti. Son 3 maçtır kadroya da alınmayan Ndiaye'nin kulüpte mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği iddiaları da böylelikle alevlendi.

İNGİLİZLER TRABZON'A YAKIN YAZDI

Önceki gün İngiliz basınında çıkan haberlerde ise Ndiaye'nin Trabzonspor'a yakın olduğu yazıldı. Senegalli futbolcu için Trabzonspor'un istekli olduğu belirtilen haberlerlerde, Stoke City'nin de futbolcunun maliyetinden kurtulmak için bu transfere onay vereceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor