Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, öne geçmesine rağmen skor üstünlüğünü koruyamadığı maçlarda 11 puan kaybetti.
Süper Lig'de bu sezon oynadığı 13 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Trabzonspor 23 puanla zirve yarışını sürdürüyor. Bordo-mavililer, bu sezon Süper Lig'de öne geçtiği maçlarda en çok puan kaybeden takımların başında geldi. Karadeniz ekibi önde olduğu 5 maçtan 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 11 puan kaybetti.
Bordo-mavililer evinde önde götürdüğü Gençlerbirliği ve Galatasaray maçlarında ise son dakikalarda yıkıldı. Trabzon ekibi, Gençlerbirliği maçının 84. dakikasına kadar 2-1 önde getirdiği maçta 85. dakikada kalesini gole kapatamayarak müsabakadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Karadeniz ekibi, Galatasaray maçında ise 90 dakikaya kadar 1-0 önde taşıdığı maçı son dakika golüyle 1-1 berabere bitirdi.
Bordo-mavililer deplasmanda oynadığı 3 maçta da benzer bir tablo yaşadı. 34. dakikaya kadar Kasımpaşa maçını 1-0 önde getiren Trabzonspor, 40. dakikada kalesinde gol görerek sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Sivasspor maçında 3. dakikada golü bulan Trabzonspor, 41 ve 90. dakikalarda yediği gollerle sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Başakşehir maçında ise 61. dakikada öne geçen bordo-mavililer, 67 ve 78. dakikalarda kalesindeki gollere engel olamadı. 90+6'da attığı golle karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.
Trabzonspor'un bu sezon öne geçmesine rağmen puan kaybı yaşadığı maçlar şöyle:
Kasımpaşa - Trabzonspor: 1-1
Trabzonspor - Gençlerbirliği: 2-2
Sivasspor - Trabzonspor: 2-1
Başakşehir - Trabzonspor: 2-2
Tüm Yorumlar (24)
ÇORUMLU
6 yıl öncesanki son maça çıkıp şampiyonluk kaybetmişiz gibi bi hava yaşanıyor daha bi dünya maç var bu takım daha çok iş yapar....
İbrahim köseoğlu
6 yıl önceBU KAYIPLARIN AYRINTILI VE İNANDIRICI ŞEKİLDE CEVABINI VERSİN. ÜNAL HOCA
murat
6 yıl önceKadro yetersizliği yani yönetimin transfer yanlışları sakatlıklar mazeret fakat bitik gs bizi resmen ezdi. Demek ki taktik ve oyun okuma yerinde ve doğru oyuncu değişiklikleri de önemli. Yani Ünal karaman ın yanlışları çok maçda puan kaybetmemizin sebebi
Alp TÜRK
6 yıl önceBu takıma 2 haftada bir 5 - 6 yedirecek.. parasını çatır çatır yiyecek Ersun gibi hocalar lazım..
ÜNAL KARAMAN
6 yıl önceBazan herşey tv karşısındaki gibi olmuyor...
SALİH
6 yıl önceSON DAKİKALARDA MAÇI SOĞUTAMIYORUZ. YERE YATIN BE KARDEŞİM.
Hakan Tan
6 yıl önceKlasik Ünal hoca sendromu geçen senede aynı idi hiçbir zaman 2 yi 3 ü düşünmüyor ve her seferinde golü yiyip berabere kalıyoruz. Ünal hocaya bu takım çok büyük geliyor kapasitesi yetmiyor maalesef büyük maçları büyük hocalar alır. Kariyerinde süt kupası bile yok şampiyonluk kupası bekliyoruz.
ts61
6 yıl önceaynen bu yorumlari bekliyordum, gercek trabzonspor taraftari zanneten kisilere diyorum, daha düyne kadar ünal hocayi göklere sigdiramiyordunuz böyle sonuc olunca gercek yüzleriniz ortaya cikiyor sonuna kadar ÜNAL HOCA hadi bos yapmayin
Kenan
6 yıl önceDoğru diyorsun sanki Ünal hoca geri çekilin dedi. Eğer öle düşünse husseyini çıkarıp ekubanı almazdı. Tek yanlışı messiyi ve ronaldoyu oyuna almayışı. Birde seni arayıp bilgi almadı çok ayıp etti
salih
6 yıl önceBırakın bu Ünal hoca takıntısını. 2yi bulsak iyi olurdu . ŞAMPİYON TRABZON O KADAR.
trabzonspor61
6 yıl önceünal hocaya degilde bu takim sana büyük geliyor sen git basaksehir kasimpasa antalya böyle takimlara destek ol. böyle büyük takimlar senin bünyene baya agir gelir
yasinkaptan
6 yıl önceEtme kardeş ya, 3 tane yüzde yüzlük gol kaçtı maç 1-0 iken. Ünal hoca mı girip atacaktı o golleri...
ertugrul
6 yıl önceünal bu takimda son senelerde en muvaffak olmus hocadir haksizlik etmeyinnnnnn daha iyisi yok her zaman dedimki Trabzon defans takimi degil onu yapmaya tesebbüs ettigi an kaybediyor en iyi müdafaa tarruzdur
Taraftar
6 yıl önceSanki çok şey kaybetmişiz gibi nedir bu akılalmaz eleştiriler.bu takım kadar sakatlıkla uğraşan başka takım mi var ;Ona rağmen kafaya oynuyor.tebrik edip alkislayacagimiza yerden yere vuruyoruz özellikle hocamızı.bazi arkadaşların dediği gibi bize Ersil Yanal ve Tolunay gibi kulübün parasını gasp edecek hocalar lazım.geecek taraftar bu yönetimin teknik ve futbolcu kadrosunun arkasında durur ...
yazıoba
6 yıl önceÜnal hocaya acilen tecrübeli yardımcı hoca lazım.
Ers61
6 yıl önceTakım iyi. Burada menfi yorum yaparak takımın ve Ünal hocanın hevesini kırmayın. Evet, takım mükemmel değil, skor koruyamıyor ama bunu sadece taktiksel olarak, hocaya maletmek insaflı olmaz. Takımın hâlâ mevkisel eksikleri var. Bu eksikler tespit edilip ara transfer döneminde gerekli takviyeler yapılır. Köstek değil, destek olalım.
Kağan Kuzeykan
6 yıl önceSAYIN TERİM OYUNCULARINA İŞTE KAPI DİYOR SAYIN KARAMAN BENİM KREŞİME SÖZ SÖYLEME TENEFÜSTE OYNUYORLAR DİYOR İŞTE ARADAKİ FARK BU.SAYIN BAŞKAN BİLE DÜN AKŞAM FERYAT ETTİ BİZ DAHA NE DİYELİM
Furkan
6 yıl önceFelaket tellalığını bırakın bu takım bu sene Ünal KARAMAN ile şampiyon olacak. Bunu o kafanıza sokun!
Ot
6 yıl önceHen 9 aun hespladım yanlışlık mı var?
Abanoz
6 yıl önceTakımda Sosa gibi iki üç tecrubeli oyuncu olsa oyun soğutulur. Gençler bu işi beceremiyor. 11 puan az degi. Koyun üstüne açık ara liderdik.
Oktay
6 yıl önceBeyler dürüst olalım.Borç içinde yüzen,Batmış,personelin Maaşını bile öedeyemeyen bir Trabzonsporumuz var veya vardı.1,5 Sezon dur ezilmeyen,Milyonluk Istanbul Takımlarına kök söktüren,biz Taraftarın Başını dik gezdiren bir Taķıma sahibiz şuan.Hatalar ve parasızlık dan alınamayan Futbolcular,eksiklerimiz var.Destek olup Sabır etmeye devam edeceğiz.Ünal gitse,inanın daha iyisi kolay kolsy gelmez.Denemedi kulüp bunları?Tazminat ve Borç bunun sonuçları oldu.
firtinalim
6 yıl öncesörlot iki net pozisyonu atsaydı burada farklı şeyler konuşuluyor olacaktı...
Aydın
6 yıl önceHoca boş konuşuyor.. Maç sonu sağa sola laf yetiştiriyor.. 5 maçta sonradan yenilen goller ve 11 puan kayıp.. Hoca değilsin.. Taktik 0,,Sadece antrenörsün.. Maç kurtaramıyor Oyun tutamıyorsun.. Şampiyonluklar Oyun tutmaktan geçer. Bu Kadro şampiyonluk için yeterli kalitede değil
Tarih yazin tarih olmayın
6 yıl önceÜnal zaafları olan biri. Kimse istifa istemiyor ancak !!!! en az 6-7 oyuncu hep bir ağızdan biz geri çekilecek takım değiliz derken bu takıma bu taktiği uzaylılar mı verdi sorusu akla geliyor. Onlibero neden oyundan alındı anlayamadık. Bazı taktikleri ve değişikliği gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Karalar bağlamaya gerek yok takım çıkışa geçer ancak !!!! rakipler bu kadar vasatken puan farkı yaratıp avantaj saglaysbilirdik yapamadık. Elimizin tersi ile ittik. Milletin kova yaptığına puan verdik. Sezon sonu bu puanları ararsak yazık olur.