Trabzonspor sahne alıyor

Trabzonspor Medical Park basketbol takımı yarın akşam parkeye iniyor. 2015-2016 sezonu için çalışmalara başlayacak olan Bordo-Mavili Dev Adamlar ilk çalışmasını yarın akşam saat 17.00’da Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirecek.   Geride kalan sezon lig

Trabzonspor sahne alıyor
Trabzonspor Medical Park basketbol takımı yarın akşam parkeye iniyor. 2015-2016 sezonu için çalışmalara başlayacak olan Bordo-Mavili Dev Adamlar ilk çalışmasını yarın akşam saat 17.00’da Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirecek.
 
Geride kalan sezon ligde yarı final oynayan, EuroChallange Cup’ta da final oynayan Trabzonspor Medical Park, bu sezon Türkiye’yi EuroCup’ta temsil edecek.
 
Ligde de adından söz ettirmek isteyen Bordo-Mavili ekip, yeni transferleri ile rakiplerine gözdağı verdi. Trabzonspor Medical Park basketbol takımı geçen sezonki kadrodan Stipanovic, Velickovic, Hardy ve Alper Saruhan ile sözleşme yenilemişti. Damian Kulig, Darius Johnson Odom, Tarence Kinsey, İbrahim Yıldırım, Sertaç Şanlı, Hakan Demirel, Eray Candan, Gani Gülaslan’ı kadrosuna katmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor