Trabzonspor programı açıkladı

Trabzonspor, Kuruluş yıldönümü programını açıkladı.

Trabzonspor programı açıkladı

2 Ağustos 1967 tarihinde kurulan ve yarın 55. Kuruluş yıldönümünü kutlayacak olan Trabzonspor Kulübü, anma etkinlikleri gerçekleştirecek. Bordo mavili kulüp SMS yoluyla üyelerine mesaj göndererek, anma törenine davet etti. 

Mesaj şöyle;

“Trabzonspor’umuzun 55. kuruluş yıl dönümü anma töreni 2 Ağustos 2022 Salı günü saat 11.30’da 15 Temmuz Hürriyet ve Şehitler Parkı – Atatürk Alanı’nda gerçekleştirilecektir. Tüm üyelerimiz davetlidir”

Trabzonspor’dan açıklanan program şöyle;

"Kulübümüzün 55. kuruluş yıl dönümü 2 Ağustos Salı günü saat 11.30’da 15 Temmuz Hürriyet ve Şehitler Parkı’nda kutlanacaktır.

Başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirilecek olan tören saat 11.30’da başlayacaktır.

Atatürk Anıtı’nda gerçekleşecek çelenk sunma töreni sonrasında kurucularımızdan Nizamettin Algan ve Salih Erdem ziyaret edilecektir.

Kuruluş yıl dönümü törenimize tüm taraftarlarımız davetlidir.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor