Trabzonspor Monaco maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. Maçında Fransa temsilcisi Monaco ile karşılaşacak.

Trabzonspor Monaco maçı saat kaçta hangi kanalda?

Bugün (13.10.2022 Perşembe) günü Medicalpark stadında oynanacak karşılaşmayı Danimarkalı hakem Jakob Kehlet yönetecek. Onun yardımcılıklarını Danimarkalı Lars Hummelgaard ve Victor Skytte yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Sandi Putros olacak.  Müsabakanın VAR hakemi İngiliz hakem David Coote ve AVAR hakemi Avusturyalı Jarred Gavan Gillett olacak. Saat 22:00’de başlayacak müsabaka Exxen’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Trabzonspor Monaco maçı saat kaçta hangi kanalda?

Karşılaşmayı Haber61 Canlı Anlatım sistemiyle anbean takip edebilir. Maç öncesi Stat önünden, maç sonu stat önü ve karma alandan Haber61 TV’den yapılacak canlı yayınlarla müsabakanın nabzını tutabilirsiniz.

HABER61 TV'Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

MUHTEMEL 11’LER!

TRABZONSPOR: Uğurcan, Larsen, Bartra, Denswil, Eren, Gbamin, Hamsik, Bakasetas, Djaniny, Trezeguet, Umut Bozok

MONACO: Nübel, Vanderson, Disasi, Badiashile, Henrique, Fofana, Camara, Akliouche, Golovin, Embolo, Ben Yedder 

Trabzonspor Monaco ile bugüne kadar 1 kez karşılaşırken geçtiğimiz hafta Monaco’da oynanan karşılaşmayı 3-1 Fransa ekibi kazandı. 

PUAN DURUMU

Trabzonspor Monaco maçı saat kaçta hangi kanalda?

Avrupa kupalarında Fransız takımlarını konuk ettiği üç maçta aynı sonucu iki kez almayan Trabzonspor (1G 1B 1M), 2011/12'deki son randevuda Lille ile berabere kaldı.

Avrupa kupalarında Türk takımlarına konuk olduğu beş maçın sadece birini kazanan Monaco (2B 2M), tek galibiyetini Mart 1994'te Galatasaray'dan aldı (Şampiyonlar Ligi).

Avrupa kupalarında evinde oynadığı son maçta Kızılyıldız'ı mağlup eden Trabzonspor, Kasım 2014'ten bu yana ilk kez iç sahada üst üste iki galibiyet almayı hedefliyor.

Monaco, Avrupa kupalarında Şubat 2015'ten bu yana ilk kez üst üste iki deplasman maçını kazanmayı hedefliyor.

Bu sezon Trabzonspor'un Avrupa Ligi'nde attığı gollerin %40'ında payı bulunan Maxi Gomez (2/5), son maçında Monaco karşısında 11'inci dakikada kırmızı kart görerek turnuvada 2009/10'dan bu yana oyundan en erken ihraç edilen santrfor oldu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler