Trabzonspor Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftasında sahasında Konyaspor ile karşılaşacak.

Trabzonspor Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

06.11.2022 Pazar günü Medicalpark stadında oynanacak karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Hakan Yemişken yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Mustafa Kürşad filiz olacak. Saat 20:00’de başlayacak karşılaşma Bein Sports 1’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Trabzonspor Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Müsabakayı Haber61 Canlı Anlatım sistemiyle anbean takip edebilir, Haber61 ekibinin maç öncesi stat önünden, maç sonu stat önü ve karma alandan yapacağı canlı yayınlarla karşılaşmanın nabzını tutabilirsiniz.

HABER61 TV’Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!  

MUHTEMEL 11’LER!

Trabzonspor:

Konyaspor:

Trabzonspor ile Konyaspor bugüne kadar 58 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda 27 kez Trabzonspor, 13 kez Konyaspor kazandı. 18 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Trabzon’da oynanan 30 karşılaşmada 20 kez Trabzonspor, 7 kez Konyaspor kazandı. 3 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi.

13.02.2022 tarihinde oynanan son karşılaşma 2-1 Trabzonspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Trabzonspor son maçında Ferencvaros’u 1-0 mağlup ederken Konyaspor sahasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.

Konyaspor ile oynadığı son beş Süper Lig maçı karşılıklı gole sahne olan Trabzonspor (Trabzonspor 11-9 Konyaspor), bu karşılaşmalarda bir mağlubiyet aldı (2G 2B). Son randevuyu 2-1 kazanan bordo-mavililer, Eylül 2013'ten (3G) bu yana ilk kez rakibi karşısında üst üste 2+ galibiyet almayı hedefliyor.

Trabzonspor'a konuk olduğu son 10 Süper Lig maçında kalesini gole kapatamayan Konyaspor (2G 8M), bu süreçte 2+ gol kaydettiği üç karşılaşmanın ikisinden galip ayrıldı (1M).

Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçında gol yemeyen Trabzonspor (1G 1B), daha uzun bir gole kapama serisini en son Kasım 2021-Ocak 2022 arasında yaşadı (5 maç). İç sahadaki son 30 karşılaşmayı kaybetmeyen-bordo mavililer (19G 11B), Ekim 1988-Nisan 1991'den bu yana en uzun serisini yaşıyor (43 maç).

Süper Lig deplasmanlarındaki son üç maçını kazanamayan (2B 1M) ve son iki karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Konyaspor, İlhan Palut yönetiminde sadece bir kez daha uzun galibiyet hasreti yaşadı (Ekim 2021; 3B 1M). Yeşil-beyazlıların, dış sahda üst üste üç beraberlik aldığı son dönem de bu galibiyet hasreti esnasında gerçekleşti (Ağustos-Eylül 2021).

Son dört Süper Lig maçında birer gol yiyen ve kazanamayan Konyaspor (3B 1M), bu sezon daha önce çıktığı sekiz karşılaşmada yediği gol sayısını ikiye katladı (5G 2B 1M). Konya ekibi, 2022/23'te ligde gol yediği karşılaşmalarda galibiyet alamayan dört takımdan biri konumunda (diğerleri Giresunspor, Ümraniyespor & Sivasspor).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor