| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 02 Ağustos 2024 09:36

Trabzonspor kazandı! Ülke puanı yükseldi

Avrupa'daki temsilcilerimiz Trabzonspor, Fenerbahçe ve Başakşehir 2. ön eleme turlarını geçti. 3 temsilcimiz de sahadan galibiyetle ayrıldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Trabzonspor rakibi Ruzomberok'u 1-0 galip etti. Bu galibiyeti ile Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turuna yükseldi.

Mücadelenin ikinci yarısında Visca'nın pasında topla buluşan Dragus, Ruzomberok karşında Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmazken, Trabzonspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turuna yükseldi.

Diğer taraftan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe rakibini Lugano'yu 2-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

Başakşehir ise Konferans Ligi'nde 6-1 kazandığı maçında rövanşında La Fiorita ile karşı karşıya geldi.

Temsilcimiz rakibini 4-0 mağlup ederek üst tura yükselme başarısı gösterdi.

Üç temsilcimizin haftayı galibiyetle kapatmasının ardından Türkiye'nin puanı 34.800’e yükseldi.

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

M
Malatyalı
1 yıl önce

Cihan dışında biraz ozan gerisi sanki vasat gibi lustram bana hüseyin cimşiri anımsattı sağbek mehmet can aydından bir farkı yok gibi trezege teneke zaten .bize çok iyi bir stopr çok iyi 8 ve 10 iyi forvet hatta trezege ve orsiçi gönder visçada yaşlı 2 tane kanat martial ve Anthony gibi adam al

T
tsli
1 yıl önce

Trabzonspor iyi oynamıyor.Gerçek olan bu.Acil olarak iş irdelenmeli.Darbeyi yemeden ,müdahale şart.

Y
Yavuz
1 yıl önce

Of of of offff. Senin gibi futbol profesörleri olmasa bu bizim takım ne yapar!!! İyi ki varsınız ve iyi ki bu muhteşem fikirleri veriyorsunuz.

T
TRABZON61
1 yıl önce

Onda en azından bi fikir var... o sen ve senin gibilerde bile yok...