Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 23. hafta mücadelesinde Papara Park'ta Kasımpaşa'yı ağırladı ve sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.
Bordo mavililer mücadeleye Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Fernandez, Eren, Berat, Mendy, Visca, Bardhi, Fountas ve Enis Destan ilk 11'i ile başladı.
Trabzonspor mücadelenin 18. dakikasında Enis Bardhi'nin ortası ve Enis Destan'ın kafa vuruşu ile 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğü tamamlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Kasımpaşa 47. dakikada Aytaç Kara ile skoru 1-1 yaptı. İstanbul ekibi, 58. dakikada Hajradinovic'in penaltı golü ile 2-1 öne geçti. Kasımpaşa, 74. dakikada Da Costa ile bir gol daha bularak skoru 3-1'e getirdi. Trabzonspor, Poyraz Efe Yıldırım ile son dakikalarda bulduğu golle skoru 2-3 yaptı ve mücadele bu sonuçla tamamlandı.
Trabzonspor, Süper Lig'in 23. haftasını 37 puanla 3. kapattı. Bordo mavililer 24. hafta mücadelesinde Beşiktaş'a konuk olacak.


Tüm Yorumlar (41)
Bayro
2 yıl önceBirileri artık istifa etsin yeter kardeşim yinemi özür dileyeceksiniz utanmaz adamlar
alix1461
2 yıl önceBerat bardhi oynuyorsa sorun yok.hocam ortasaha tamamen düşsün diye onları tut,mendy yi stopere değil dışarı al.yazık etme çocuğa
Emrah
2 yıl önceTrabzonspor tartışmasız şu anda süper ligin en kötü takımı.Teşekkürler başkan bu çöplük senin eserin.
Kurtoğlu
2 yıl önceYönetim istifa
ozgur ata
2 yıl önceyonetim, hoca ve BUTUN topcular defolsun. Ne gurursuz insanlarsiniz, dusun TS'un yakasindan da
hzjd
2 yıl önceyönetim avcı defol
TS intenational
2 yıl önceYaziklar olsun. Sampiyonu mahalle takimina cevirdiniz. Trabzonsporun kasasini kurtarsaniz ne yazar.
Molla
2 yıl önceAyıptır ayıp...bu kaçıncı mağlubiyet. Aslan başkan ve hoca(!) milleti kandırmak için boş konuşup durdular. Evlere şenlik goller yedik.
hzjd
2 yıl önceyönetimin dağıttığı biletle stada gelen sözde taraftar istifa bile bagiramiyor bagiranlara müdahale ediyor.. Trabzonspor u yok ettiniz
Alperen 6061
2 yıl önceAlıştık artık yeter bu kadar rezillik bırakın gidin adam gibi tabi biraz utanmanız varsa.a.avcıdan teknik direktör olmaz bu iki koyunu bile gidemez.bir tane oynatıp kazandığı bir futbolcu varmış altyapıdan.işi gücü dedelerle oynamak ne yazsak boş.bu senede kahır senesi vesselam.
mahmuTS
2 yıl öncenenad bjelica ile abdullah avciya verilen parayi sergen yalcina verseydik simdi bizde zirveye oynardik.biz son 5 macta 3 yenilgl alirken sergen li Antalya son 5 maçinda yenilmedi.aradaki kalite ortada
Erdem
2 yıl önceKendi koltuğunuz sevdasına sakın transfer yapmayın, en iyisi istifa edip, bırakın ve gidin.
Feyyaz
2 yıl önceBu futbolcularin bir sorunu var ruh kalmamis .Tümünü satın
Salih
2 yıl önceHakem faciası.
Ahmet Can
2 yıl önceAvcı iyi kadro kötü diyenler Kasımpaşa 17 yaşındaki çocuklarla 3 tane attı gidiyor
Salih
2 yıl önceTamam eksiğiz ama taca çıkan top devam ettirildi. Penaltı pozisyonunda top yerdeki destek eline çarpıyor. Tam hakem faciası.
Oflu
2 yıl önceGayet normal bir sonuç, çünkü Kasımpaşa bizim takımdan çok güçlü bir takım.
Remzi
2 yıl önceAvcı tazminat alıp gitmek için uğraşıyor yazıklar olsun..
Kürtünlü
2 yıl önceHaftaya bu kadrodan kimse olmasa bile yeter insan utanır biraz hadi haksızlıklara itraz etme kabiliyetiniz yok ucuz gollerden sonra ne desin taraftar.
İhsan yıldız
2 yıl önceBu yönetim ne iş yapar. Beceremiyorsan istifa et. Silah zoruyla mi tutuyorlar sizi. Yeter artık. Parası olan gelsin nam beşinde olan seçimlere az kaldı aday olsun...
Savatanica
2 yıl önceYeminle hali sahada iki kişi eksik olsa şu Mehmetcan ve Fernandezi almam 4 e 4 oynarim.Rezillik diz boyu.Berat,Mendy,Baniya,Fountas 2.lig seviyesinde oynuyor.Bardhi,Eren benzer,Ugurcan takimi satmış,icten ice Acun beni de alsa diyor.Bir Visca ve Enis bir seyler yapmaya çalışıyor.11 kişide 2 kişi,bu nedir yahu.Orta sahada Berat-Mendy oynadigi sürece,hucumcu orta saha olmadığı icin bu takim izlenmez.Topu bu ikiliden biri aldi mi sinirlerim geriliyor.Yetenek yok tamam da futbol zekaniz da mi yok?
Trabzonsporlu
2 yıl önceUmut Güneş diye bir insan var bizim takımda. Bu insana futbolcu diye 2 milyon Euro verenler futbol cahildir.
Abidik Gubidik
2 yıl önceAğaoğlu na kumpas kurarken herşey güzeldi dimi. Nasıl böyle iyimi.
Zekeriya.
2 yıl önceKovun gitsin şu Abdullah acıyı, fatih tekke bin basar savcıya.
ARNAVUT
2 yıl önceşimdi çıkar La Fonen Avcı masallar anlatır.yazıklar olsun..
Taraftar
2 yıl önceKime mağlup değil ki…
ozgur ata
2 yıl öncetribunlerden tepki gelmesin diye omur'un 3 kurusa transfer oldugunu aciklayamiyorlar.
Huryeni
2 yıl önceUc puanlar uc,icerde uc,disarda uc,en iyisi yönetim sen de uc!
ALİ
2 yıl önceAHMET AĞAOĞLU BAŞKAN, TRABZONSPOR ŞAMPİYON. BAŞKA SÖZE GEREK YOK.
Kamil Çolakoğlu
2 yıl önceArtık takım kalmamış hepsi gitsin alt yapıdan bütün gençleri oynatmak lazım
ali kurt
2 yıl öncebu topu yan hakem önünde atladı var bu resmi görmedi mi.ya da bu maç şike bahis çetesinin işi.
Arif efendi
2 yıl önceBravo avci, buyuk hocasin. Wakaemenin sayesinde sampiyon hoca oldun
Ahmet C.
2 yıl önceyapmayin beyler , gencler takim zaten cökmüs durumda , Hocayada oyuncularada tam destek gerekli sizin pretestonuz bir ise yaramazzzz , yaramaz.
Meçotürk
2 yıl önceElbette yenseydik iyiydi ama yenildik.Eee dünyanin sonuda degilya.Sampuyonluktan zaten uzagiz.Kadroda saglam degil.Ancak seneni jadrosunu olustursunlar ondan sonra tabakta kül birakmayin.Avciya birda laf yok duymak ancak moral bozar.Asil Taraftar kötü günde belli olur.
Guguda
2 yıl öncePaşa paşa:)
Sıddık Çolak
2 yıl önceGençlre fırsat verin. Bu kadrodan bir cacık olmaz. Bu yoğuta doğranan salatalığın vede sarmısağın günahına girmeyin. Hep destek tam destekmiş, pöh he de sıddık he de.
Mert mert
2 yıl önceRemzi efendi asıl suçlu Sefil yönetimdir
Mehmet Kaya
2 yıl önceAğaoğlu deyip durmayın ya ne çok seviyosunuz bi mit yaratıp efsaneliştirmeyi kendi kendinize. egemeni de savunma profesörü yaptınız al geldi işte ne oldu? Ağaoğlu döneminde 50 transfer yapıldı 3 tanesi tuttu bu borçta en büyük sorumlulardan biri de ağaoğlu. kendi zengin olup kaçtı gitti. bizim taraftar kadar futboldan anlamayan bi topluluk görmedim siz uzak durun lütfen saçmalıklarda sizin de payınız büyük bu vizyonsuzluğunuzla siz de yağ sürdünüz bu işlere
Asıl TS lu
2 yıl önceNet ilk paşa golünde top taça çıkmış.. Uğurcan kalede durmasa TS en fazla 4 gol yerdi . takım ı hocayı hakemler ve Uğurcan yaktı..tugay Kaan Numanoğlu TS a adeta nefretle bakan bu hakem..adeta talimatli maç yönetiyorlar...hocaya kizanlar ne yapsın kaleyemi geçsin ..takım kaptanı 3, haftadr takimi rezil etti...artık yeter onuralp kaleye geçmelidir..ey yönetim siz bu kararı almaya korkuyor musunuz
6101
2 yıl önceGemi batıyor
Cucuci
2 yıl önceEnis çok büyük topçu. Allah nasip ederse seneye Sürmenespor'da