| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 26 Aralık 2018 15:49

Trabzonspor Judocularla yemekte buluştu

Trabzonspor Judo takımı sporcuları ile yemekte buluştu.

Trabzonspor, 19 – 22 Aralık tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda 78 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Nurcan Yılmaz, 78 kiloda üçüncü olan Dilara İncedayı, müsabakalarını beşincilikle tamamlayan Sonay Deniz Kaya ve Duygu Topal ve Süper Lig müsabakalarında gruptan çıktıktan sonra Türkiye ikincisi olarak ülkemizi Avrupa’da temsil etme hakkı kazanan judo takımı sporcularını misafir etti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki yemeğe, sporcuların yanı sıra Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Genel Sayman Emin Kahraman, Amatör Branşlar Koordinatörü Yusuf Hayırlıoğlu, Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve eski Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Erdem ile Judo antrenörü Mustafa Birinci katıldı. 

Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu ve Amatör Branşlar Koordinatörü Yusuf Hayırlıoğlu sporcuları ve antrenörü tebrik ederek, kendilerine çeşitli hediyeler taktim etti.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!