| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 31 Ocak 2020 10:58 Güncellenme tarihi: 10 Ocak 2026 15:02

Trabzonspor Fenerbahçe Maçıyla Galibiyet Serisini 4 Maça Çıkarmak İstiyor

Süper Lig'in 20. haftasında evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Trabzonspor, zorlu derbiyi kazanarak bu sezon ilk kez üst üste dördüncü galibiyetini almayı hedefliyor.

Trabzonspor, Süper Lig’in 20. haftasında 1 Şubat 2020 Cumartesi günü Medical Park Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi konuk edecek. Elazığ’da meydana gelen deprem felaketi nedeniyle BtcTurk Yeni Malatyaspor maçı ertelenen bordo-mavililer, taraftarı önünde çıkacağı bu kritik derbiyi kazanarak moral depolamak istiyor.

Fırtına Seri Peşinde

Ligin 16. haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor’u 1-0 mağlup eden Karadeniz ekibi, ardından evinde Hes Kablo Kayserispor’u 6-2 ve ikinci yarının ilk maçında Kasımpaşa’yı 6-0’lık skorlarla geçmişti. Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında galip gelmesi durumunda bu sezon ligde ilk kez 4 maçlık galibiyet serisi yakalamış olacak.

Zirve Yarışında Kritik Eşik

Karadeniz temsilcisi, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi mağlup ederek hem seriyi sürdürmeyi hem de bir maç eksiği bulunmasına rağmen puan cetvelinde rakibinin üzerine çıkmayı amaçlıyor. Şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyecek olan müsabakada bordo-mavili ekip, saha avantajını kullanarak zirve yolunda önemli bir engeli aşmayı planlıyor.

Yorumlar (5)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

M
mustafa güleç
6 yıl önce

Ben FB rakip olarak görmüyorum bizim rakibimiz yarın ortada maçı yönetenler olacak benim tek korkkum o

T
Türker
6 yıl önce

Sürekli şikayet edip durmayın ve dik durun. Sloganımız: Bu sene çalamayacaklar!

F
Fanatik 60
6 yıl önce

Benim endisem eger oynarlarsa Obi ve Novak .

C
COVANNİ
6 yıl önce

SALAĞA YATMAYIN LAA ŞAMPİYON OLACAĞIZ...

T
Tat61
6 yıl önce

Çok zor Trabzonsporun işi çünki fener çok baskili bir oyun oyununa döndü bizim Trabzonspirun çok iyi olmiyan defansi var arti orta çok iyi değil ileride ise kaç calim aticak futbolcumuz var nerdeyse hiç fb çok koşan takim dikkat o oyunu bozmak gerek