Trabzonspor ile Kayserispor 43. randevuda

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Kayserispor karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor ile Kayserispor 43. randevuda

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak. 1 Aralık Cumartesi Saat 19:00'da oynanacak mücadeleyi hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

İki ekip yarın oynayacağı karşılaşma ile 43. kez karşılaşacaklar.

Geride kalan 42 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 25-7 üstünlüğü bulunurken, 10 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı.

Trabzonspor, rakip filelere 74 gol gönderirken kalesinde 42 gol gördü.

Bordo-mavililer, deplasmanda oynadığı 21 maçta ise 9 galibiyet, 6 mağlubiyet, 6 beraberlik yaşadı. Karadeniz ekibi, Kayseri'de son 4 sezonda oynadığı maçlarda 3 galibiyet, 1 beraberlik alırken gol yemedi.

EN FARKLI GALİBİYET TRABZONSPOR'UN

İki takım arasındaki en farklı skorlu galibiyetleri Trabzonspor, 1994-1995 sezonunda 5-2, 2008-2009 sezonunda 4-1'lik sonuçla elde etti.

Taraflar arasındaki en gollü maç ise 1997-1998 sezonunda Kayseri'de bordo-mavili takımın 6-5 üstünlüğüyle sona eren karşılaşma oldu.

TRABZONSPOR'DA ORTA SAHA SIKINTISI

Rakip Kayserispor'da cezalı Atilla, sakatlıkları devam eden Sakıb Aytaç, Oguzhan Berber ve Rotman Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek. Trabzonspor'da ise kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz sakatlıkları süren Kucka ve kart cezalısı Onazi Kayserispor deplasmanına getirmeyen isimler oldu.

'MUHTEMEL 11'LER İÇİN TIKLAYINIZ!'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor