Trabzonspor, yerli oyuncu rotasyonunu genişletmek amacıyla Schalke 04 forması giyen 30 yaşındaki milli futbolcu Kenan Karaman ile ciddi şekilde ilgilendiği iddia edildi.
Bu sezon 31 maçta 14 gol ve 9 asistle göz dolduran 1.89 boyundaki golcü oyuncu, dikkatleri üzerine çekti.
Schalke 04'ün Talep Ettiği Bonservis Bedeli
Schalke 04, tecrübeli futbolcu Kenan Karaman için ilk etapta 3 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirledi. Ancak Trabzonspor, bu bedeli daha uygun bir seviyeye indirmek için görüşmelerini sürdürüyor. Transfer sürecinde Kenan Karaman'a Rus ekibi Lokomotiv Moskova'nın da ilgi gösterdiği belirtiliyor.
Transfer Süreci Devam Ediyor
Trabzonspor'un gündeminde olduğu belirtilen Kenan Karaman için transfer görüşmeleri devam ettiği belirtildi.
Tüm Yorumlar (11)
Osay61
2 yıl önceDoğruysa inanılır gibi değil. Bakanı kim kandırıyor anlayamadım. Kenan Karaman hangi mevkide oynayacak şaka gibi.
EDGAR
2 yıl önceKafayı mı yediniz
murat
2 yıl önceNE KENANI BU ADAM TOP OYNAMAYI BİLMİYOR.
Niyazi palut
2 yıl önceHaha yok artık bu kadarsa degil Barış Özbek fatih atik artaslan bu cocuklarin günahlı neydi öylesine takılıyorlardi antroman ederlerdi citlari cikmazdi birde bizde hüsiyn var 89 yildir ts de antremana çıkıyor görev verilince hooob iki maç sonra 4 veya 9 ay sakaatim diyor bu arkadasi cezaret ederek kimse gönderemiyor türkmen ailesi Trabzon’da yok aslında nereden bu torpil geldigini mutlaka birileri arastiracaktir yakında bu davranışlar normal degil benim tahminim var buraya yazamam.
Laz
2 yıl önceNe kenan karaman ı iyi olsaydı besiktas sstmazdi
brdmv
2 yıl önceyok almayalım sağol
Serdar
2 yıl öncesakın öyle bir şeyin yanından bile geçmeyin, bunu isteyen veya izleyip de beğenen birisi varsa hemen gönderin, başkan da dahil...
Ahmet Güneş
2 yıl önceBir arkadaş Başkanı kim kandırıyor yazmış ..Başkanımız Türübünden geldiğini,soyunma odalarında büyüdüğünü ,dayılarınında futbolun içinden geldiğini söylüyor o zaman Kenan karamanın bu takıma bir şey katmayacağını bilmesi lazım.
Malatyalı
2 yıl önceYusuf yazıcıyı alın boşta neyi bekliyonuz
KaradenizSamsun
2 yıl önceKenan Karaman kim ya ? birde 3 milyon euro mus yazıklar olsun bedava verseler dahil etmem kadroya çöp maxi gomezden umut bozoktan farkı yok
ozgur ata
2 yıl önceavci TS'lularin sinir uclariyla oynamaya devam ediyor