Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 2019-22 Cemil Usta sezonu 6. Haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak.
29 Eylül Pazar günü saat 19:00’da Medicalpark Stadında oynanacak karşılaşma öncesinde Trabzonspor’un iç sahadaki istatistiği dikkat çekiyor.
İç sahadaki son yedi Süper Lig maçında yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor Mart 2013-Ocak 2014 arasındaki 15 maçlık süreçten bu yana en uzun serisini yaşıyor.
Bordo Mavililer Süper Lig’de iç sahada oynadığı son 7 lig karşılaşmasında 6 galibiyet 1 beraberlik aldı.
Tüm Yorumlar (6)
Salih
6 yıl önceTrabzonspor un bütün meselesi o ruhu yakalamak tıpki geçen seneki gibi buda en az sahada 5 yerli gençle olur tabi hazır yetenekli gençlerle,o zaman Sosa da iyi oynar Mikel de,ey ruh geri gel
nuray uzun
6 yıl önceherşeyin bir ilki vardır.
Kenan
6 yıl önceEyyyy ruhhh geldiysen masaya 3 kere tık tık yappp:))
Faran
6 yıl önceAllah aşkına bırakın şu manşetleri. Sivas maçına kadar yenilmez seri şimdi iç sahada yenilmiyor.... Gözünüz uçak düşürür. Adam gibi haber yapın...
OrhanK
6 yıl önceTakimin en iyi iki adami ve lider oyunculari biri sakat ve digeri gitti.Takimin oturmasi ve yenilerin alismasi sure alacaktir.Trabzon'un ve Trabzonsporlularin yapacagi tek sey destek olmak.Yense de yenilse de.Ne cabuk unuttuk borclari -yeni yapilanmayi-gecen seneyi.Kume dusuyordu bu takim neredeyse.Destek sonuna kadar destek...Sehrinizin bu takima ve morale ihtiyaci var.Lig uzun bir maraton.
Trabzonspor 61
6 yıl önceBu sene şampiyon TRABZONSPOR UEFA kupası da Trabzonspor'un ve de kıtalararası futbol şampiyonasına katılacaktır TRABZONSPOR bunun dışında Türkiye KUPASI DA TRABZONSPOR'UN