Haber61 Spor Servisi
Süper Lig’de bu sezon istikrarsız bir performans gösteren son 4 maçta ise galibiyeti unutan Trabzonspor puan kayıplarıyla birlikte maddi kayıp da yaşadı. Bordo mavililer puan kayıpları ile birlikte TFF’nin primlerini de kaybetti.
Bu sezon 2 Milyon 600 Bin TL olan galibiyet primini 4 kez alabilen Trabzonspor 4 kez de 1 Milyon 300 Bin TL’lik beraberlik primi hak etti. Bu beraberliklerin üçü son 4 haftada yaşanırken 4 maçta da mağlup olan Fırtına bu maçlardan prim kazancı elde edemedi.
Böylelikle Trabzonspor sadece son 4 haftada 6 Milyon 500 Bin Euro kaybetti. Trabzonspor’un bu sezon toplamda kazandığı prim ise 15 Milyon 600 Bin Euro oldu.
Öte yandan TFF gelirleri temlik altında olduğu için kazanılan primler bordo mavililerin kasasına girmeden bankalar tarafından el koyularak borçlardan düşürülüyor.
Tüm Yorumlar (13)
Eren Caglar
7 yıl önceSizin hiç suçunuz yok değil mi? Sırf iktidarınız daim olsun diye başını yediğiniz adamları düşünün. Zerre ağırlığı olmatan şu yönetimi, şu teknik direktörü siz baş tacı etmediniz mi? Gücünüz yeter mi bu yorumu yayınlamaya? Sizin gibi beslemeler yüzünden bu takım rezilleri oynuyor, zilleti yaşıyor
ali
7 yıl önceAnkara da yaşayan bir Trabzonspor taraftarı olarak, gerçekten çok ama çok üzgünüm. Takımız da hocamız da ve bizlerde bu durumu hak etmiyoruz. Ben bu takıma güveniyorum ve oynadıkları futbol hoşuma gidiyor. Puan kaybettiğimiz maçları sadece hocaya, ve futbolculara bağlamayalım lütfen. Adamlar kaleye 3 kez geliyor 2 gol atıyorlar. Bu beceriklilik değil. Şans mı kader mi hangisine inanırsanız inanın.
Gümüşhane 29
7 yıl önceArkadaslar takimin kondisyonu yok yarim Saat sonra dökülme basliyor Trabzonsporlu Fotbolcu cok az gerisi Trabzonspor formasi geydirilmis Fotbulcular 3.gole bakin Olcay kafasini kacirmasa gol olmayacak damlarda ardamari yirtilmis gol yiyor bir tebki yok 3 milyon € fulbulculara Malatya ders verdi ins anlamislardir Sosanin katkisindan cok zarari var adam bir orta dahi yapamiyor
Olcay şahan
7 yıl önceOlcay denen Adam barajdayken bilerek eğilip gole sebebiyet veriyor aloo. Dünyada başka örneği olmaz bu hainliğin
Mertcan
7 yıl önce15 milyon euroyu 2 sezonda alıyor takım tl dir o
devran
7 yıl öncebütün sistem yanlis burda futbolcular klüpleri soyuyorlar aslinda futbolcuya aldigi puana karsi para vereceksin alamadi oda alamayacak yoksa klüpler batar battida zaten
Torul TS 29
7 yıl önceHenüz birkaç ay önce 3 sene başarı beklemeyin denmişti. Dolayısıyla çok da üzülmemek lazım, bu karanlık günler de bitecek; gelecek daha parlak olacak
kaplan61
7 yıl önceyeter artik burak ve onur gitsin bu takimdan.
Erkan
7 yıl önceGurbette bir Trabzonlu olarak maçı hep bizimkilerin olduğu bi yerde izledim...Şunu bi kez daha gordumki sorun bizde...Maç başlar başlamaz hakaret küfür girla gidiyo...Ya arkadaş 5 dakka geçmeden nedir bu aymazlık ne oldu ne anladın....Bu camia bu kafayla sittin sene şampiyon olamaz...Bu baskıyı kaldıracak ve bu camiayı yönetebilecek birini de göremiyorum...Morinho gelse hiçlikten soğur Abromovich başkan olsa futboldan soğur...Allah hocaya da Başkana da güç kuvvet versin.
EA7
7 yıl önceGruplaşma yok
Orhan yetim
7 yıl önceÜnaldan Hoca yaratmaya calışmak tosun'dan Süt beklemek demektir
Hamza Demirbas
7 yıl önceArkadaslar, takim berabere kalinca kasaya para girdi diye teselli buluyorum.Takimin ucakla istanbul'a donup oradan yine ucakla gittigi dogruysa cok yazik.Takim otobusuyle Trabzon'a gecebilirlerdi.ustelik uc gun izin ve milli ara var.
yakup61
7 yıl önceçok iyi oluyor malatya maçın onur novak onazi hatalarından yedik golleri