Trabzonspor genel kurulunda 2010-11 mesajı! Eskişehirspor'a imza vermeyin

Trabzonspor Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi.

Trabzonspor genel kurulunda 2010-11 mesajı! Eskişehirspor'a imza vermeyin

Haber61 Spor Servisi

Pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen Trabzonspor Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi. Kongrede Trabzonspor'un gasp edilen 2010-11 şampiyobluğu da unutulmadı.

Kongrede söz alan kongre üyesi  İbrahim Ertürk "Bazılarını rahatsız edeceğim için kulağa değil göze hitap etmek isiyorum" diyerek giydiği tişörtü gösterdi. Tişörtünde ise 2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor ibaresi yer aldı.

Ertürk ayrıca Eskişehirspor’un Trabzonspor kulübünden imza istediği haberlerine değinerek "onlara imza verirseniz üzerinizde hakkım olsun" dedi.

Bu sözlerin üzerine Divan başkanı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de " Eskişehrispor, Fenerbahçe ile şike yapmıştır. Eskişehirspor yaptıklarına bir baksın. Trabzonspor’dan onlara bir şey gelmez, gelemez bu konuda başkanımıza sonuna kadar güveniyoruz. " dedi.

Başkan Genç’in bu sözleri salonda büyük alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor