Trabzonspor geçen sezonu arıyor

Trabzonspor geçtiğimiz sezonun gerisinde kaldı.

Trabzonspor geçen sezonu arıyor

Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Trabzonspor,i geçen sezonun gerisinde kaldı. Geçtiğimiz sezon ilk 5 haftada 7 puan toplayan bordo-mavililer bu sezon ise söz konusu periyotta 6 puanı hanesine yazdırdı.

Geçen sezon ligin ilk 5 haftalık bölümünde 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 7 puan elde eden Karadeniz ekibi, bu sezon ise aynı dönemde 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 6 puan toplayarak geçtiğimiz sezonun 1 puan gerisinde kaldı. Bordo-mavililer, geçen sezon ligin ilk haftasında sahasında Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup olduktan sonra sahasında Demir Grup Sivasspor'u 3-1 mağlup etti. Üçüncü haftada MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Karadeniz ekibi evinde Galatasaray'ı 4-0 yendi. Beşinci haftada ise deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Trabzonspor, bu sezonun ilk 5 haftasında ise ilk hafta Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalırken ikinci haftada ise evinde BTC Türk Malatyaspor'u 2-1 yendi. Üçüncü haftada ise deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan bordo-mavililer dördüncü haftada Gençlerbirliği ile sahasında 2-2 berabere kalırken beşinci haftada ise deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu.

6 PUANIN 4'Ü İÇ SAHADA

Trabzonspor, ligdeki 6 puanın 4'nü iç sahada elde etti. İç sahada oynadığı 2 maçtan 1 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılarak 4 puan elde eden Karadeniz ekibi, deplasmanda ise 3 maçta 2 puan çıkarabildi. Bordo-mavililer, dış sahada Kasımpaşa ve Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalırken D.G. Sivasspor'a ise 2-1 mağlup oldu. Trabzonspor bu sezon dış sahada oynadığı 3 maçta da galibiyet sevinci yaşayamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler