Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını bugün 10.00’da yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör Nenad Bjelica yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda salonda kuvvet çalışması gerçekleştirildi.
Trabzonspor, bugün 18.00’de yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.



Tüm Yorumlar (6)
BLUEB
2 yıl önce3 MÜ YESEK YOKSA 5 Mİ YESEK ÇALIŞMALARI MI BU KADRO İLE NE YAPABİLECEKLER
onur
2 yıl öncene kadar çalışırsanız o kadar az yeriz
Erdem
2 yıl önceHoca, dediklerini uygulayan, uyarılarına ve kendi gelişimine açık olup bu hafta en istekli antreman yapan 1 alt yapı futbolcusunu Salatasaray maçında en az 20 dk oynatmalı. Skor ne olursa olsun koy oyuna biraz gençleri sahada görelim.
Oflu
2 yıl önce3-5 yeme çalışmaları.
adem
2 yıl öncebence hiç gitmeyin siz 3. haftaya çalışın. tff ye başvurun 3-0 tescil edin. beterin beteri var.
Selin
2 yıl önceBir tane olumlu yorum yazan yoktur. Taraftar değil illet illet. Düşün lean şu takımın yakasından