Trabzonspor finale yükseldi

Bölgesel Gelişim U17 Ligi'nde final ve 3.'lük müsabakasını oynayacak takımlar Türkiye finallerinde grup karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından belirlendi. Buna göre; A Grubu'nu birinci sırada bitiren İstanbul Başakşehir A.Ş. ile B Grubu'nu 1. sırada b

Trabzonspor finale yükseldi

Bölgesel Gelişim U17 Ligi'nde final ve 3.'lük müsabakasını oynayacak takımlar Türkiye finallerinde grup karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından belirlendi.
 
Buna göre; A Grubu'nu birinci sırada bitiren İstanbul Başakşehir A.Ş. ile B Grubu'nu 1. sırada bitiren Trabzonspor A.Ş final müsabakasını oynamaya hak kazanırken, A Grubu'nu 2. sırada bitiren Beşiktaş A.Ş ile B Grubu'nu 2. sırada bitiren Bucaspor 3.'lük maçı için karşı karşıya gelecek.
 
Final maçı 10 Mayıs Pazar günü WOW Topkapı Spor Center'da saat 18.00'de, 3.'lük karşılaşması ise aynı statta saat 15.30'da başlayacak.

17540-1a8m0v1y.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor