Trabzonspor'da sakatlığını atlatan ve takımla çalışmalara başlayan Ekuban’ın,Fenerbahçe ile oynanacak maçta sahalara dönmesi bekleniyor.
Trabzonspor'a, Ekuban’dan müjdeli haber geldi. Sakatlığı nedeniyle Türkiye Kupası’nda Denizli ile oynanan rövanş mücadelesinde forma giyemeyen ve idmanlara katılmayan Caleb Ekuban, dün başlayan Yeni Malatyaspor hazırlıklarında takımla beraber çalıştı. Ganalı oyuncunun antrenmana çıkmasının yanı sıra hırslı ve istekli görüntüsü teknik ekibi de keyiflendirdi.
Yeni Malatya maçının ertelenmesinin ardından cezasını bu hafta oynanacak Fenerbahçe mücadelesinde çekecek olan Anthony Nwakaeme’nin yokluğunda, dev karşılaşmada Ekuban’ın forma giymesi bekleniyor.
Yıldız oyuncu maç gününe kadar yüzde 100 hazır olmak adına ekstra çalışmalar yapacak.
Tüm Yorumlar (8)
Mehmet Kaya
6 yıl önceBizim Malatya maçı Nwakaeme’yi fb maçında oynatmamak için ertelenmiş olmasın. VAllahi tff ve fener olunca insanın aklına her şey geliyor artık
Ferhat Uzuner
6 yıl önceTFF ve FBnin amacı TSun maça hırslı ve stresli çıkmasını sağlamak. Stresli oyuncu sahada yeteneklerini gösteremez. Basit hareketleri bile yapamaz. Nwakaemenin cezası affedilmeyecek ve ertelenmeyecek. Böylece hakkı yenmiş TS sahaya streslı ve hırslı çıkacak. TS bu oyuna gelmemeli. Oyuncular stresden uzak kalmalı gerekirse uzman psikolojik destek alınmalı.
Fanatik 60
6 yıl önceArkadaslar karamsarliga dusuren olumsuz yorumlar dan kacinalim.En kucuk bir olumsuzlukta lig bitti fener sampiyon demek zayiflik ve acizlik degilmi dir.Trabzon bu hafta ligin en kolay macini oynayacaktir.Panik yapmasi ve eli ayagina dolasmasi gereken SIKEBAHCE dir.Ben kendi adima cok rahatim 41 000 Atesli taraftarin onune cikacak olanlar da bu rahatlik olabilir mi .Tum Turkiye TFF ve Ali koc haricin de Trabzon Sporun destekcisi olacaktir.
ORHAN KİBAR
6 yıl önceHALBUKİ MALATYA MAÇININ ERTELENMESİ BİZİM ALEYHİMİZE DİKKAT EDİN MAÇ PLANLAMALARINA GS.FB.BJK ÖNCE OYNATILIYOR BAŞAKŞEHİR TRABZONSPOR SONRA ONLARIN SONUÇLARINA GÖRE TAKOZ OLMASIN
ts
6 yıl önceYönetim,artık bundan sonra şu ptesi maçlarını iptal ettir hsonu oynasın ts maçları.
Ers61
6 yıl önceBu Fener'i yenmek Nwakaeme'ye bağlıysa, zaten şampiyonluk hayâl demek. Evet, Nwakaeme önemli bir eksik ama maça biz de 11 kişi çıkacağız, üstelik de kendi sahamızda oynayacağız. Dolayısıyla bu tür yorumlar Yanın büyüklüğüne yaraşmaz. Çıkacağız ve Fener'i yeneceğiz; lâmı cimi yok!
Hasan
6 yıl önceSonradan oynanan maçlar stresi artırır. Önce oynamalıyız. Bu haksızlık.
Şehzade
6 yıl önceBu boş adamı şişirmeyi bırakın artık sağ kanatta yusuf yada serkan oynamalı zaman kaybı başka şey değil