| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 10 Kasım 2019 16:40

Trabzonspor eski başkanından hakemler hakkında flaş sözler: Bunlar mafya!

Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak’tan hakemlere ağır eleştiri.

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor evinde Alanyaspor’u ağırlarken eski başkanlardan Nuri Albayrak Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Hakemleri ağır sözlerle eleştiren Nuri Albayrak “Ben bu zihniyetin değişeceğine inanmıyorum. Bunlar mafya” sözlerini kullandı.

Nuri Albayrak “Maçı Allah’ın izniyle alacağız. Bu hakemlerin zihneyeti düzelmeden Türkiye’de kimse futboldan zevk almayacak. Bunlar mafya. Bu işlerin düzeleceğini düşünmüyorum. Benim başkanlığı bırakmamın nedeni Trabzonspor - Sivas maçıydı. Bu adamlar düzelmez. Ben futboldan soğudum. Bu işin içine çok farklı şeyler girdi.” Dedi.

Var sistemi önemli değil diyen Albayrak “Önemli olan dürüstlük, burada başka bir düzen ver çok büyük rantlar yatıyor ve bu rantın içinde hakemler de var.” İfadelerini kullanıp “Yabancı hakemlere daha iyi bakarım. Yurt dışında hakemlerimiz güzel maçlar yürütüyorlar ama ülkemizde kafalarından bin bir türlü tilki dönüyor.” Şeklinde konuştu.

Yorumlar (5)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

G
Gürkan
6 yıl önce

Aynen, süper yorumladı,Ankaragücü maçında hakem bizi tutar, herkes sevinir olay tamam.

C
Cb 150bin uyeli cemaat mafyasini bitirebiliyor
6 yıl önce

Ama ne hikmetse 50 kisilik futbol mafyasi 2011den daha guclu. Niye? Cunku futbolda adalet kimin umurunda yeterki sikebahcenin oylari gelmeye devam etsin

T
Trabzonsporlu
6 yıl önce

Adamsın, seviyoruz seni

H
Hasan
6 yıl önce

Nuri başkan yüzde beşyüz haklısın. Hakikatlisin. Ağlamak benim gibilere düşer. Sen gücünü göstereceksin. Bizim sizin gibi değerli büyüklerimizden beklentimiz budur. Trabzonspor un büyükleri artık saklanmamalı. Konuşmalı gücünü göstermeli ssygılar

M
Mustafa
6 yıl önce

Aynen mafya sadece onlarmi.ya digerleri.ne capyk unutuyoz tarihimizi