Trabzonspor, genç santrafor Emrehan Gedikli transferinde son aşamaya geldi.
Bordo-mavililer Almanya’nın Bayern Leverkusen takımında forma giyen 18 yaşındaki Emrehan Gedikli’yi renklerine bağlamak için kente davet etti. Leverkusen altyapısında yetişen 2003 doğumlu oyuncunun Almanya’dan İstanbul aktarmalı olarak bu gece Trabzon’da olması ve yarın sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Güncel piyasa değer 1 milyon Euro olan Gedikli’nin Bayern Leverkusen ile sözleşmesi 2023 yılı Haziran ayında bitecek.
9’UNCU TRANSFER
Trabzonspor, Emrehan Gedikli’yle anlaşma sağlanması halinde Kouassi, Visca, Puchacz, Yusuf Erdoğan, Enis Destan, Batuhan Kör, Taha Altıkardeş ve Kerem Şen’in ardından 9’uncu transferini gerçekleştirmiş olacak.
Tüm Yorumlar (8)
Hackali
4 yıl önceBu kacinci? Oynatmayacaginiz cocuklari neden alirsiniz? Hem onlara yazik hem de verilen paralara.
Erdem
4 yıl önceBizde forma giyebilecek ise sorun yok. Bizde oynamayacak ise yolla U19 yada kirala bence bu yanlış.
Yomralı
4 yıl önceBizim Alanyaspor dan stoper oynayan Fatih AKSOY a ihtiyacımız var, alalım uzun seneler oynasın öncelik stoper olmalı sıkıntı yaşayabiliriz ilerleyen süreçlerde.
Özgür
4 yıl önceBizim taraftarın hiç kafası çalışmıyor. Hiç menajerlik oyunu da mı oynamıyorsunuz. Gelecek vaadeden oyuncuları uygun fiyata alırsın. İster oynatır daha pahalıya satarsın ister kiralar geleceğin takımına hazırlarsın. Trabzonspor'un son 1 ayda takıma kattığı gençlerin bir çoğu yıldız olabilecek potansiyelde.
Semih Atik
4 yıl önceTecrübeli futbolcu alsak bu yaşlı adamlar niye alınıyor. Genç futbolcu alsak oynatmayacak adamları niye alıyorsunuz. Tipik Trabzonspor taraftarı.
Şaban28
4 yıl önceNevzat Aydın bildin mi bilgisayar mühendisi o sever bilgisayar oyunu mesela menejerlik falan. Aldığı adamlara bak hepsi yıldız oldu kafası zehirr gibi çalışıyor ama senin kafanda zehirr menejerlik oyunu puhahahaha zmkmkjjım
Hackali
4 yıl önce1 milyon Euro'da kaç tane sıfır var Semih?
garibanın yüzü gülürmü
4 yıl önceOnu da 3 günde harcarsınız. Bu taraftara oyuncu dayanmaz.