Trabzonspor eğer kazanırsa...

Trabzonspor ilk peşinde...

Trabzonspor eğer kazanırsa...
Trabzonspor, bugün son haftaların en kritik maçlarından birine çıkıyor... Sırasıyla Osmanlı, Sivas, Antalya ve Kasımpaşa’yı mağlup eden, bu süreçte oynadığı 2 Türkiye Kupası sınavını da kayıpsız atlatan Bordo-Mavililer, teknik direktör Rıza Çalımbay ile birlikte son dönemlerin en başarılı dönemlerinden birine imza attı. Ancak Karadeniz ekibinde hedefler bitmiyor. Çünkü bugün alacağı galibiyet, Trabzonspor adına yeni rekorlar anlamına da geliyor.

‘Geliyoruz’ diyecekler 

Fırtına, Bursaspor’u engelini kayıpsız geçerse bu sezon ilk kez üst üste 5 maç kazanmış, Türkiye Kupası ile birlikte bu zinciri de 7’ye çıkarmış olacak. 7 maçlık zafer serisi ise Trabzonspor’un 2004- 2005 sezonundan beri ulaşamadığı bir seviye. Taraftarlarının huzuruna Süper Lig’in ilk yarısında son kez çıkacak olan Bordo-Mavililer, geceyi taçlandırmak, üst sıralardaki rakiplerine bir kez daha, “Geliyoruz” mesajı yollamakta kararlı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor