Trabzonspor, Dragus'un bonservis bedelini ve maaşını KAP'a bildirdi.
Futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalayan bordo mavililer, Standard Liege'ye 3 taksit halinde 1 milyon 700 bin Euro ödeyecek.
Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; Her bir sezon için 1.575.000.-EUR garanti ücret ödenecek. menajerine ise hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %3,8'i oranında ödeme gerçekleştirecek.
Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklamalar şu şekilde;
Profesyonel futbolcu Denis Mihai Dragus'un Kulübümüze kesin transferi konusunda, Standard De Liege ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Standard De Liege'e sözleşme fesih bedeli olarak 1.700.000.-EUR 3(Üç) taksit halinde ödenecektir.
Profesyonel futbolcu Denis Mihai Dragus ile 4(Dört) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; Her bir sezon için 1.575.000.-EUR garanti ücret ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %3,8'i oranında ödeme yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla.
Tüm Yorumlar (6)
Osay61
2 yıl önceBravo Başkan çok güzel şartlarda iyi bir transfer olmuş.
Ts61
2 yıl önceIyi transfer 2 forvet olarak
Akin61
2 yıl öncehayirli olsun diyelim Insallah aldigi ücretinin hakkini verir
Kadir
2 yıl önceDeğermi, aklı başında biri böyle bir borcun altına girmez.
ALKATRAS61
2 yıl öncedraguş da bizi görecek mi?
Taraftar
2 yıl önceBravo yönetime uygun şartlarda iyi bir transfer.