Trabzonspor Divan kurulu Toplandı

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu 5-6 Aralıkta yapılan Trabzonspor Olağan Genel Kurulu sonurasında diğer kurullar ile ilk toplantısını bugün Ziyabey tesislerinde yaptı.   Toplantıya yeni Yönetim Kurulu'nu temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Suat Şen katıldı.  

Trabzonspor Divan kurulu Toplandı
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu 5-6 Aralıkta yapılan Trabzonspor Olağan Genel Kurulu sonurasında diğer kurullar ile ilk toplantısını bugün Ziyabey tesislerinde yaptı.
 
Toplantıya yeni Yönetim Kurulu'nu temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Suat Şen katıldı.
 
Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen toplantı öncesi yaptığı açıklamada bu toplantının kongreden sonraki ilk toplantı olduğunu belirterek; "Bu vesile ile tekrar yeni seçilen yönetimi ve sicil Kurulunu tabrik ediyor ve başarılar diliyoruz. Trabzonspor uzun zamandır çalkantılarla geçen bir süreç yaşıyor. Bu süreçte elbetteki doğru bilinen yanlışlar ve yanlış bilinen doğrular olabilir. Trabzonspor'un mali idari ve sportif başarısının sağlanması için herkesin b,rlik ve beraberlik içinde yönetime yardımcı olmalsı gerekiyor. Elbetteki yönetimin görevleri de vardır. ongre biitmiştir. kongre sonucunda kimin kime oy verdiğinin hesabı yapılmadan başarı için elele verilmelidir. Biz tüzük gereği bu toplanmtımızı yapacağız ve fikir alışverişinde bulunacağız. Tüm Kurullar kenödi çalışmaları ile ilgili bilgi aktaracak. Bizde Divan Kurulu olarak yeni yönetime geçirdiğimiz süreçle ilglil bilgilerimizi aktaracağzı. Benim Tüzün Dalitar  Baknıa olmam vesilesiylede geline  noktayı yeni yönetime ve kurullara aktaracağım" ifadelerini kullandı.
 
avqc71jguwlv_ma9htvocidwba6cawafu6yq9xehzczd.jpg
 
Ali Sümen'in ardından konuşan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Suat Şen "Burada bu toplanmtıda bir araya geldik. Başkanında dediği gibi birlik olma zamanıdır. Trabzonspror'un ndurumu sadece bir yönetim kuurlunun çalışması ile ayağa kalkacak bir dırum değildir.  Hep birlikte Trabzonspor üzerindeki hesplarını bir araya bırakarak, tüm kişisel heaplardan arınarak, Trabzonspro'un hedeflediği hem mali hem sportif hem idari anlamda Trabzonspor'u başaşrıya taşımak adına bizde elimizden gelen gayreti göstereceğiz." şeklinde konuştu.
 
ahxncct46vuhgq650mzciskffpkgc6vuwgkeaprjjwuq.jpg
 
Ali Sürmen Tüzük tadilatı ile ilgili sorulan b,ir soru üzerine ise "Tüzük tadilaltı için yönetimin temsilcileri tadilat komisyonunda olacak. biliyorsunuz hdaha önceki yönetimden talep ettik göndermediler. Bundan sonra yönetimin temsilcileri olacak, onların önerileri olacak. Tüzük o kadar  enteresan birşeyki komisyon bir şey yazıyor veya yönetim hepsini yapsa da nihai karar Genel Kurul2da verilecek. geçmişte bunu yaşadık. Yapıldı geldi Genel kurulu'akabul edilmedi ve o zaman Sadri bey geri çekmek zorunda kaldı.  O nedenel genel tabana yayılan konsensüs içiinde bir bir tüzük yapmak istiyoruz. Bu konuda yönetim Kurulu'nunda gerekli katkıyı vereceğinden eminiz"dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor