Trabzonspor Divan Kongresinde sürpriz

Trabzonspor Divan Kurulu kongresinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor Divan Kongresinde sürpriz

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Divan Kurulu 41. Olağan Genek Kurulu yapılıyor.


Yapılan Genel Kurul'da konuşma yapan Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen Şike anıtını yapan isimler Serdar İsaoğlu, Halit Şahin,Serkan Yıldırımış ve Murat Erdoğan'ı sahneye çağırarak alkışlattı.

Şike anıtını hayata geçiren Serdar İsaoğlu, Halit Şahin, Serkan Yıldırımış ve Murat Erdoğan sahneye çağırıldı. Serdar İsaoğlu, yaptığı konuşmada "Bilindiğin gibi Trabzonspor 2010-2011 sezonunda bir haksızlığı uğradı. şike anıtı haklı ve demokratik bir süreç sonunda doğdu. İçerisinde nasıl fedakarlıklar barındırdığını anlatmaya burada zaman yatmez. Kimse sahiplenmezse biz sahipleniriz diyen Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen'e çok teşekkür ediyoruz. Şike mücadelesi eğer hakkkımızı almak istiyorsak devam etmelidir. Bu konuda camiamıza yön verenleri ön fsaflarda görmek istiyoruz. Ayrıca yönetimimizi de mücadelmizde daha yoğun mesai harcarken görmek bizleri memnun edecektir" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor