Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Trabzonspor, dijital varlık piyasasında da liderliğe koşuyor.
Süper Lig'de şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor, dijital varlık piyasasında da liderliğe doğru koşuyor.
Trabzonspor'un Fan Token'ı $TRA Fan Token'ın birim fiyatı 120 TL'ye ulaştı. Uluslararası Fan Token Veri platformu Fan Market Cap verilerine göre $TRA Fan Token'ın piyasa değeri ise 450 milyon TL'yi aştı.$TRA Fan Token piyasa değeri ile Barcelona, Inter, Juventus gibi kulüpleri geride bırakırken, Manchester City ve Paris Saint-Germain ile birlikte ilk 3 takım arasında yer aldı.
Twitter: Trabzonspor'un Fan Tokenı $TRA Fan Token, 450 milyon TL'lik piyasa değerine ulaşarak Barcelona, Inter, Juventus gibi kulüpleri geride bıraktı. TRA Fan Token, Manchester City ve PSG ile birlikte dünya sıralamasında ilk 3 takım arasında yer aldı.
Tüm Yorumlar (7)
Normal
4 yıl önceBu kulubün arkasında kaç bakan kaç bürokrat var.Elbet zirvede olacak.
MerNoire28
4 yıl önceBuraya Trabzonspor harici yorum yapmayın birkerede biroklatlar Trabzonspor un arkasında dursun.bugüne kadar istbul şikecilerini desteklediler.2010,,2011 ri unutmadık herkes ne olduğunu biliyor
kukla
4 yıl öncenereye hizmet ediyorsun hangi bakan veya kaç bürokrat var açıkla.Trabzonspor Türkiye nin zencisidir herzaman yalnızdır ve öyle de kalacak!!Konuşmalarına dikkat et boş atma dolu at.
Serkan
4 yıl önceTrol seni kim varmış acaba , bahsettiğin her bir kişi Cumhurbaşkanına bağlı değil mi ? Ondan habersiz tuvalete gidemeyecek adamlar mı arkamızda. Cumhurbaşkanı hangi takımlı fb ,hangi takımın onur ve kongre üyesi fb , EEEEEEEE , demek ki ülkenin başı , bakanlar ve bürokratları f.bahçe nin arkasında. Zaten amaçları da tertemiz şampiyonluğa gölge düşürmek. Senin gibilerin kuyruk acısı da belli , biliyorsunuz ki TRABZONSPOR durdurulamazsa en az 10 yıl lige ambargo koyacak. :) Tüm Trabzonspor camiası adına size sesleniyorum ; DURDURAMAYACASINIZ!
metin
4 yıl öncehissede olduğu gibi, allayıp pullayıp çok can yakacaklar,bakın hisse 6 aydır yatırımcısını süründürüyor
TS'li
4 yıl önceYorumcular siyasete çok meraklı.
Sanane
4 yıl önceŞuanda ki neyin zirvesi 31.35