Trabzonspor destek istiyor

Beşiktaş maçına yönelik olarak basın ve halkla ilişkiler koordinatörü Asım Örem mesajlar yolladı... Avni Aker’e veda sezonunda her karşılaşmanın çok anlamlı olduğuna bir kez daha vurgu yapan Örem, “Taraftarımızla bütünleşmek için yönetim olarak elimizden

Trabzonspor destek istiyor

Beşiktaş maçına yönelik olarak basın ve halkla ilişkiler koordinatörü Asım Örem mesajlar yolladı...

Avni Aker’e veda sezonunda her karşılaşmanın çok anlamlı olduğuna bir kez daha vurgu yapan Örem, “Taraftarımızla bütünleşmek için yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Onların desteği olmadan bu yolda yürümemiz imkansız. Bu tip büyük maçların da ekstra anlamlar içerdiğini biliyoruz. Taraftarımıza galibiyet armağan etmek için oyuncularımız elinden geleni yapacaktır. Bizlerin taraftardan tek beklentisi onları Avni Aker’de görmek” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler