Trabzonspor'dan Puchacz için kiralama formülü

Trabzonspor sol bek için Polonyalı Tymoteusz Puchacz isminde ısrarcı...

Trabzonspor'dan Puchacz için kiralama formülü

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor ilk yarıyı lider tamamlarken devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti.   Bu noktada bordo mavili takım sol bek mevkisi için Polonyalı futbolcu Tymoteusz Puchacz için girişimlere başladı. 

22 yaşındaki futbolcu için kulübü Union Berlin ile görüşmelerini sürdüren Trabzonspor’un ilk etapta kiralık formülüyle transferi çözmek istediği öğrenildi.

Sezon başında Almanya Bundesliga ekibi Union Berlin’e transfer olan ancak ligde henüz forma şansı bulamayan Puchacz’ın daha fazla forma şansı bulmak için takımdan ayrılmak istemesinin Trabzonspor’un elini kuvvetlendirdiği belirtildi.

Fırtına’nın bu transferde özellikle TFF’nin yabancı kontenjanındaki 14 yabancıdan birinin en az 1997 doğumlu olması şartı da yerine geleceği için ısrarcı olduğu ifade edildi.

Polonya Milli Takımı’nda da forma giyen genç futbolcunun sözleşmesi 2025’te sona erecek. Puchacz’ın Transfermarkt değeri ise 2.5 Milyon Euro.
 

visca

milli

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor