Trabzonspor'dan Mehmet Sedef'e suç duyurusu!

Sosyal medyada son dönemlerde Trabzonspor üzerine algı operasyonu düzenleyen isimlerden biriolan eski futbolcu Mehmet Sedef hakkında bordo mavili kulüp şikayetçi oldu

Trabzonspor'dan Mehmet Sedef'e suç duyurusu!

Trabzonspor sosyal medya üzerinden kulüp aleyhine suçlamalarda bulunan Mehmet Sedef hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Sedef sosyal medyada Trabzonspor aleyhine paylaşımlarda bulunurken katıldığı programda "İki hakeme 'Trabzonspor lehine karar vereceksiniz' demişler. Onlar da 'Biz böyle bir şeyi kabul edemeyiz' diyerek hakemliği bırakıyormuş. Lig tescillenmemeli." ifadelerini kullanmıştı.

Sedef ayrıca "Aziz Yıldırım’ın Fb’yi ben şampiyon yaptım,Aykut kocaman’ın dünyadan haberi yok dediği gibi  Sezon sonunda Sayın Ahmet Ağaoğlu çıkıp Trabzon’u ben Şampiyon yaptım Abdullah hoca’nın hiçbir şeyden haberi yok. Diyeceği bir sezon yaşıyoruz." ifadeleriyle Ağaoğlu'nu şike yapmakla itham etmiş aldığı tepkiler sonucunda bu paylaşımını silmişti.

Trabzonspor'dan Mehmet Sedef'e suç duyurusu!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor