Trabzonspor'dan flaş Olcay ve Zeki açıklaması

Olcay ve Zeki için Trabzonspor'dan açıklama geldi

Trabzonspor'dan flaş Olcay ve Zeki açıklaması

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, devre arası transfer dönemindeOlcay Şahan ve Zeki Yavru için gelecek tekliflere açık olduklarını açıkladı.

Şahin, “Başkanımız ve yönetim kurulumuzla bir karar aldık. Futbolcularımız Olcay Şahan ve Zeki Yavru için gelecek transfer tekliflerine açığız” dedi.

‘’Futbol artık büyük bir endüstri haline geldi. Elinizdekileri satabiliyor veya yeni oyuncular alabiliyorsunuz” diyen Şahin, “Olcay Şahan’ın da Zeki Yavru’nun da kalitesini biliyoruz. Ancak futbol bir takım oyunu. Bazen aldığınız futbolcular bu oyuna uyum sağlayamayabiliyor. Belki bu futbolcularımız farklı farklı takımlarda Trabzonspor’da sergilediğinden daha üst düzey performans ortaya koyacaktır. Haliyle ara transfer döneminde bu futbolcularımız için gelecek her türlü teklifi değerlendirerek kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda karar vereceğiz’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler