Trabzonspor'dan açıklama; Yeni formalar, kupanın haczi ve transferler...

Mehmet Yiğit Alp Haber61'e konuştu.

Trabzonspor'dan açıklama; Yeni formalar, kupanın haczi ve transferler...

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, Ankara’da düzenlenen Trabzon Günlerinde Haber61’e açıklamalarda bulundu.


Mehmet Yiğit Alp, “Trabzon günleri hayırlı olsun. İnsanın Ankara’da kendi şehrinde gibi hissetmesi çok güzel. Çubuklu formamız aynen devam ediyor. Diğerleri içinde demolar hazır. Seçimimizi yapıp hazırlanmaya vereceğiz. Hatalarımız olacaktır. Her türlü eleştirileri dikkate alıyoruz. Onların eleştirileri konusunda yeni ürünleri ekleriz. Beğenmedikleri bir şey görmeyecekler.” dedi.



Yeni sezon formaları ile ilgili konuşan Alp, “TS Club’lar Trabzonspor Ticari Ürünler AŞ’nin bir kolu. Bunun Yönetim Kurulu başkanı başından beri bendim. Emre Bey’de bu alanda bir yöneticiydi. Başından beri böyleydi. İşlerim yoğundu ilgilenemiyordum. Şimdi ben geldim ve uğraşıyorum. Emre’de çok mesai harcadı. Birinden görev alıp birine vermek gibi bir durum söz konusu değil. Başından beri olan şey devam ediyor” şeklinde konuştu.
Trabzonspor Kupalarına haciz geldiği iddialarını cevaplayan Mehmet Yiğit Alp, “Hukuk tarafına bakan arkadaşlarımız ilgileniyor. Trabzonspor’un kupalarını kimse elimizden alamaz. Kimse merak etmesin. Bizim kupaları alırken akıttığımız teri biliyoruz. Kimseye kupalarımızı vermeyiz”
ifadelerini kullandı.

Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Başkan Ayrdımcısı Mehmet yiğit Alp, “UEFA kriterlerimiz var. Onları mutlaka uygulayacağız. Ersun Hocanın raporu doğrultusunda transfer komitesi çalışıyor. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. O kadar iyi çalışıyorlar ki isimleri bize de vermiyorlar.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler