Trabzonspor'da yeni kurul başkanlarından açıklamalar

​Trabzonspor'da bugün yapılan mali Genel Kurul seçimleri tamamlanarak yeni yönetim belirlendi.

Trabzonspor'da yeni kurul başkanlarından açıklamalar

Haber61/HaberMerkezi

Trabzonspor'da kurulların yeni seçilen başkanları seçimin ardından Haber61'e konuştu.


Trabzonspor'da bugün yapılan mali Genel Kurul seçimleri tamamlanarak yeni yönetim belirlendi.

Sandıkların açılmasıyla beraber yeni kurulların başkanları Alpaslan Özdemir, Mahmut Ören ve Mehmet Salih Uzun seçimler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören, "Camiamıza ve üyelerimize teşekkür ediyoruz. Denetleme Kurulu olarak görevimizi yerine getireceğiz. Daha önce de söylediğim gibi yine belirtme ihtiyacı duyuyorum. Bu kurul seçimleriyle beraber yönetim kurulunun da seçilmesi gerekiyordu. İki seçimin birden aynı kongrede yapılması lazımdı." dedi. 

Disiplin Kurulu Başkanı Alpaslan Özdemir, "Camiamıza ve tüm Trabzonsporlulara teşekkür ediyorum. Üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu. 

Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun ise, "Camiamıza hayırlı olsun. Bu kutsal bayrağı elime aldım. bundan sonra çok güzel işler yapacağımıza şnanıyorum. Projelerimizi gerçekleştirmek için çalışacağız. Sizler bunun takipçisi bizler ise Trabzonspor'un askerleri olacağız. 2011 kupamız şehrimize geldiği zaman onu ilçe, mahalle, köylere gidecek ilkokul çağındaki çocuklarımıza göstereceğiz. Onları yeniden Trabzonspor'a kazandıracağız." şeklinde ifade etti. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler