Trabzonspor'da Nwakaeme ve Denswil harekatı!

Trabzonspor iç transferde kolları sıvadı, kısa süre içerisinde Denswil ve Nwakaeme ile sözleşme imzalanması bekleniyor.

Trabzonspor'da Nwakaeme ve Denswil harekatı!

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Trabzonspor bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Bordo mavililerde ilk hedef ise iç transferde sorunları çözmek. Bu noktada Nwakaeme ve Denswil'le yola devam etme kararı alındı.

Edinilen bilgilere göre Trabzonspor hem Anthony Nwakaeme hem de Stefano Denswil çin harekete geçti. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Nwakaeme için uzun süredir futbolcunun menajeriyle yapılan görüşmelerde sona gelindiği öğrenilirken Beşiktaş maçına kadar imzaların atılması bekleniyor.

Yönetim, teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda Denswil ile de yola devam etmek için görüşmlere başladı. Sezon başında İtalya'nın Bologna takımından kiralanan 28 yaşındaki stoperin sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi sona erecek . Boşa çıkacak olan futbolcu için zaman kaybetmeden harekete geçen yönetimin 10 gün içerisinde Denswil'e imzayı attırmyı hedeflediği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor