Trabzonspor'da Başkan Ağaoğlu ile Kouassinin canlı yayında forma pazarlığı

Trabzonspor'da imza törenlerindeki forma geleneği bozulmadı.

Trabzonspor'da Başkan Ağaoğlu ile Kouassinin canlı yayında forma pazarlığı

Trabzonspor'un yeni transferleri Kouassi ve Emrehan için imza töreni düzenlendi.

Akyazı Stadı'nda gerçekleşen imza törenine forma pazarlığı damga vurdu.

Ağaoğlu'nun 1461 forma satmaya çalıştığı Kouassi, bu rakamı çok bularak "61'in şehir için önemini biliyorum. 61 kalsın ilk rakamları değiştirelim" dedi. Ağaoğlu'nun "Marek Hamsik 5 bin forma satın aldı" sözleri üzerine "Ama ben sezonun yarısında geldim" sözlerini kullanması eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

Süren sıkı pazarlık sonucunda Kouassi 1061 formayı kabul etti.

Gelenek haline gelen yeni transferlere forma satışını yine gerçekleştiren Ağaoğlu, Kouassi’ye 1061, Emrehan ise 61 forma sattı. Konuyla ilgili konuşan Ağaoğlu “Bu konu hakkında bazı eleştiriler okudum ama futbolcularımız da bu ailenin bir parçası. 35-40 bin forma sattık onlara. Toplamda ise 165 bin forma sattık. Formaların yüzde 15’ini futbolcuların aldığı yerde taraftarların daha fazla ilgi göstermesi gerekir. Yoksa sokağa inerim sokakta yakaladığım herkese forma satarım. Bu transferlerin hiçbirisi az paralara yapılmıyor. Ciddi paralar harcıyoruz. Elimizdeki önemli değerlerden biri de TS Club ürünleri. Camiamız maç biletlere olduğu kadar ürünlere de ilgi göstermeleri gerekir. 10-12 yaşlarında minik bir kardeşimizi gördüm TS Club’den çıkarken bir çift eldiven almış “Başkanım param bu kadarına yetti bunu aldım” dedi. Trabzonspor’u büyük yapan da bu. Dün sosyal medyada da vardı, gözü yaşlı, son derece şık giyimli, kafasında şapkasıyla ve tertemiz mendiliyle gözlerinin yaşını silen 77 yaşındaki taraftarına kadar aidiyet duygusu olan bir camianın bireyleriyiz. Bundan başkan olarak gurur duyuyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor