Trabzonspor çıkışa geçmek istiyor!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor ile Bursaspor karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor çıkışa geçmek istiyor!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor Pazar günü saat 19:00'da sahasında Bursaspor'u ağırlayacak.

Süper Lig’de Bursaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, bu mücadeleyi kilit maç olarak görüyor. Ligde çıkış olarak gördüğü son iki karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Bordo-Mavililer, Türkiye Kupası'nda pilot takımının 2-1 elediği Bursaspor'u Trabzon'dan da eli boş göndermeyi planlıyor.

Trabzonspor, Bursaspor'u yenerek ligde daha üst sıralara çıkmayı hedeflerken, evinde Bursaspor'a karşı da ciddi bir üstünlük kurmuş durumda...

PUANSIZ GEÇEN 36 MAÇIN ARDINDAN GALİBİYETLER ALDI

Bursaspor, Trabzonspor’a karşı deplasmanda uzun yıllar boyunca galip gelemezken, şeytanın bacağını son yıllarda ise kırmış durumda. Süper Lig’de Trabzon’da oynanan ilk 36 maçta galibiyet elde edemeyen yeşil beyazlılar, buradaki 2 galibiyetini ise son 6 maçta elde etti. 2012/13 sezonunda rakibini tek golle geçen Yeşil-Beyazlılar, 2016/17 sezonunun son maçında da 2-1 galip gelerek ligde kümede kalmıştı. Öte yandan Bursaspor, Trabzonspor deplasmanına çıktığı 42 lig maçında 27 mağlubiyet ve 13 beraberlik aldı.

TRABZONSPOR EVİNDE KAYBETMİYOR

Trabzonspor bu galibiyetle beraber evinde rakiplerin kurduğu başarıyı devam ettirmek isterken, Bursaspor'da deplasman şanssızlığını kırmak istiyor.Trabzonspor, bu sezon evinde bir tek Göztepe'ye mağlup olurken, Bursaspor'da bu sezon deplasmanda galibiyeti bulunmayan ekiplerden biri oldu. 5 dış saha maçında sadece 3 puan toplayabilen Bursaspor, ligde son 7 deplasman maçınıda kazanamadı.Timsahlar, aynı zamanda Süper Lig’de çıktığı son 15 deplasman mücadelesinde yalnızca 1 galibiyet elde edebildi. O galibiyet de geçen sezonu küme düşerek tamamlayan Kardemir Karabükspor’a karşı geldi. Diğer maçlarda Bursaspor, 11 mağlubiyet ve 3 beraberlikle sahadan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler