Trabzonspor çıkış arıyor

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Eskişehirspor’u mağlup ederek moral bulan Trabzonspor, Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçı da kazanarak çıkış yakalamak istiyor.    Yeni yönetim kurulun gelişinin ardından geçmişe dönük alacaklarının öne

Trabzonspor çıkış arıyor
Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Eskişehirspor’u mağlup ederek moral bulan Trabzonspor, Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçı da kazanarak çıkış yakalamak istiyor. 
 
Yeni yönetim kurulun gelişinin ardından geçmişe dönük alacaklarının önemli bir bölümünü alan futbolcuların yüzü gülerken, kendisiyle devam kararı alınan Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu da bu durumdan oldukça memnun. Ancak bordo-mavili takımda sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu ise teknik ekibi düşündürüyor.
 
Eskişehirspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Marko Marin’in oynayıp oynayamayacağı belirsizliğini korurken, ameliyat olan Sefa bu maçta forma giyemeyecek. Trabzonspor’da kart cezalısı olan Aykut ve Okay’ın yokluğunda ise takımda mini bir revizyona gidecek olan Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu'nun, Okay’ın yerine orta sahada Aytaç’a, Aykut’un yerine ise savunmada Douglas’a görev vermesi bekleniyor.
 
TRABZONSPOR İLE ÇAYKUR RİZESPOR 31. RANDEVUDA
Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor rakibiyle 31. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında bugüne kadar oynanan 30 maçta Trabzonspor'un 19, Çaykur Rizespor ise 4 galibiyet aldı. 7 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Bordo-mavili takım attığı 58 gole karşılık ise kalesinde 20 gol gördü.
 
TRABZONSPOR’UN ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI MUHTEMEL 11’İ
Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:
"Onur, Cavanda, Mustafa, Douglas, Yusuf (Alper), Mbia, Aytaç, Erkan, Mehmet, Özer ve Cardozo."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor