| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 21 Aralık 2024 10:05 Güncellenme tarihi: 22 Aralık 2024 15:16

Trabzonspor - Bodrum FK maçı için kaç bilet satıldı? İşte son durum

Trabzonsporlu taraftarlar, Bodrum FK maçına yoğun ilgi gösteriyor.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 17. hafta mücadelesinde 22 Aralık Pazar günü (bugün) 19.00'da Papara Park'ta Bodrum FK'yı ağırlayacak.

Bordo mavililerde Başkan Ertuğrul Doğan'ın kararıyla, Bodrum FK maçı için açıklanan bilet fiyatlarında indirime gidilmiş, taraftarlara tribünlerin doldurulması ve birlik beraberlik mesajı verilmesi yönünde çağrıda bulunulmuştu.

Trabzonspor - Bodrum FK maçına taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor.

Mücadele için şu ana dek kombineler dahil 33 bin dolayında bilet satıldığı öğrenildi. Bu sayının maça kadar daha da artması bekleniyor.

Trabzonspor - Bodrum FK maçı bilet fiyatları şu şekilde:

1.⁠ ⁠Kategori: VIP Platinum - B: ₺3.500
Kategori: VIP Platinum - A/C: ₺3.000
2.⁠ ⁠Kategori: VIP Gold: ₺2.000
3.⁠ ⁠Kategori: VIP Silver: ₺1.500
4.⁠ ⁠Kategori: Batı: ₺61
5.⁠ ⁠Kategori: Doğu: ₺61
6.⁠ ⁠Kategori: Fırtına: ₺61
7.⁠ ⁠Kategori: Güney - Kuzey Kale Arkası: ₺61
Misafir Tribün: ₺61

Kaynak: TAMER ATASOY

Yorumlar (5)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

O
Oflu
1 yıl önce

61 liraya 33 bin bilet çok az. Bizim taraftara da yazıklar olsun. Biz taraftar olarak kötü günde takımı desteklemeyecek isek kim destekleyecek?

Şen Olmaz
1 yıl önce

Şenol ve Erto'nun olduğu yerde başarı yoktur diye düşünüyorum. Adı geçen iki şahıs ile daha nice rezillikler yaşayacağız. 14 maçta 15 puan alanı istifaya davet etmeyenlere acıyorum. Ligin en rezil futbolunu oynayan takımız. Bir organizasyonumuz yok. A, B planı yok, disiplin yok, otorite yok ama ÇARESİZLİK ve İŞ BİLMEZLİK ÇOK.

S
Salih
1 yıl önce

Büyük yönetim oynasın.

H
Hasan
1 yıl önce

Başkanın hatası Avcıya güvenmesiydi. Bu maç stad dolup taşması lazımdı.

Ömer
1 yıl önce

Kalan biletler pahalı kısımlardır diye düşünüyorum. Orası da yine 5-6bin insan alıyordur. Ve o kısımlar pahalı.