Trabzonspor biletleri iptal etti, şikayetler patladı

Trabzonspor'un açıklaması üzerine taraftarlar şikayet talepleri oluşturdu

Trabzonspor biletleri iptal etti, şikayetler patladı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor yönetimi Kale arkasında bulunan taraftar gruplarına satılan ve 5 maç ve daha fazlasına gelmeyen 3300 taraftarın biletlerini iptal etmişti.

Bu gelişme üzerine bir çok taraftar kulübe ulaşarak tepkisini dile getirmeye çalışırken ilgili kişilere ulaşamayanlar ise sosyal mecralardan şikayetlerini dile getirmeye başladı. Tüketicilerin şikayetlerini yazarak duyulmasını sağladığı "şikayetvar" sitesine yorumlarda bulunan taraftarlar yaşananların haksızlık olduğunu kaydetti.

Sürekli artan şikayetlerden bazıları ise şu şekilde oluştu;

 - Trabzonspor kulübü bize hediye edilen kombineleri hem de 1 Aralık 2019 Pazar günü oynanacak Trabzonspor - Galatasaray maçı öncesi iptal etmiştir. Neymiş maça gelmiyormuşuz. Kardeşim koltuklarımız hep dolu. Gelenler de Fenerli Beşiktaş'li Galatasaraylı değil. Ben maçlara gelmek zorunda mıyım? İşlerim dolayısıyla gelemiyorum ama her zaman koltuğumda Trabzonspor'lu taraftar oturuyor ve destek oluyor. Bu kadar sıkıntıyı bizlere yaşattırdığınız için sizlere yazıklar olsun diyorum. Trabzonspor kulübünü kınıyorum.

- Sezon başlamadan aldığımız kombinelerimiz Galatasaray maçı öncesinde gerekçe gösterilmeksizin haber verilmeden iptal edilmiştir. Ankara'da yaşıyorum koyu bir Trabzonspor taraftarıyım maç için gidiş dönüş uçak biletlerini almışken bugün sürpriz bir mesajla kombinemin iptal edildiğini öğrendim ve hiçbir şekilde muhatap bulup derdimi anlatamıyorum. Sezon başından beri destek için susmayan telefonlarımız şimdi operatör kayıtlarıyla muhatap oluyor. Bu telefonlar karşılığında sezon başından beri 7 adet Keşan desenli forma aldım,6 adet köy okullarına dergi aboneliğim ve 1 adet kendime dergi aboneliğim var,2 adet çocuk esirgeme kurumu için kombine bilet aldım. 10 adet vira grubu için kombine parası gönderdim. Bir inşaat şirketinde yönetici pozisyonundayım ve Trabzonsporlu olmayan adamlara bile şartnameye yazarak forma aldırıyorum sırf kulübe destek olsun diye ama kulübümün maalesef beni düşürdüğü durum ortada. Kafalarına göre iptal edebiliyorlarsa bende dergi aboneliklerini ve çocuk esirgeme kurumu için alınan (içeriğini bilmiyorum oraya mı kullanılıyor) kombineleri iptal edebilirim herhalde.


 

- Takıma destek olsun diye Trabzonspor için aldığımız formalar ürünler üzerine aldığımız kombine biletlerimiz 5 maç gitmedik diye iptal edilmiştir madem bunu iptal edecektiniz niye zamanında bunları almamız için takıma gelir olsun diye teşvik edildik bunun Galatasaray maçı öncesi söylenmesi ve muhatap olacağımız kimsenin telefona çıkmamasını fanatik bir Trabzonspor'lu olarak kınıyorum. Bu yapılan fırsatçılıktır. Transfere kapalı bileti iptal etmek fırsatçılıktır gözümde yönetimin hiçbir değeri yoktur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor